A Konyhafőnök című műsorral tér vissza a képernyőkre Kiss Norbert Ádám, aki korábban a Híradó, a XXI. század és a Házon kívül riportereként mutatta meg tudását. A már nyolc éve Hollandiában élő filmes a Konyhafőnök miatt jött haza, azonban a forgatásokon hamar kiderült, hogy valami nincs rendben vele.

Hazaköltözött

Kiss Norbert Ádám már több mint nyolc éve Hollandiában él, ám a Konyhafőnök című műsor kedvéért hazaköltözött, viszont nem sokkal később hatalmas kihívással kellett szembenéznie – írja a Blikk.

Rosszul lett

A volt riporter a forgatások során a stúdióban egyszer csak rosszul lett, ami miatt a stáb azonnal hívta is a mentőket. Miután Norbertet kivizsgálták, az orvosok megállapították, hogy a férfi agyi trombózison esett át. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Először azt hitte, izgul

“A válogató adások előtti napon fájt a fejem, magas volt a vérnyomásom, szédültem. Áthívtam édesanyámat, aki védőnő, de arra jutottunk, biztosan csak izgulok” – mesélte a durva élményeit a lapnak Norbert.

Egy hétig kezelték

“A Sárközi Ákostól kapott kék kötény felvétele után már annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam lábra állni. Sejthető volt, hogy nagy a baj, ezért a stúdióból egyből bevittek a sürgősségire, ahol egy CT-vizsgálat után kiderült, éjjel agyi trombózison estem át. Egy hétig egy idegklinikán feküdtem, naponta kétszer kaptam vérhígítót, iszonyú fájdalmaim voltak, de utólag azt mondom, szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam” – folytatta Norbert.

Bejelentkezett a kórházból

A versenyébe kerülhet

Norbert igencsak nehéz helyzet elé került, ugyanis az orvosai azt tanácsolták neki, hogy adja fel a versenyt, és egyedül az egészségével és a gyógyulásával foglalkozzon. Ugyanakkor Norbert erre nem hajlandó, mert mindent beleadott ebbe a versenybe.

Versenyezni akar

“Sokat gondolkodtam, de nem várok a következő évadig, ne vesszen kárba a hat hónapos felkészülés!” – mondta Norbert, aki 20 éves korában került az RTL-hez, később pedig Hollandiába költözött.

Ez is érdekelhet

A legnagyobbak mellett szerepelhetett

“Indítottam egy streetfoodblogot, és felfigyelt rám egy marketinges cég. Így kerültem a gasztrovilágba, Michelin-csillagos séfekkel forgattam együtt, és így jött A Konyhafőnök ötlete is. Visszatértem oda, ahonnan indultam” – mesélte Norbert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Norbert Ádám – Forrás: Instagram