A gödöllői HÉV-en utazók azzal szembesültek, hogy egy fiatal férfi lehúzza a sliccét, előveszi a szerszámát és mindenki előtt magához nyúl. Az utasok azonnal szóltak a rendőrségnek, hogy szatír van a szerelvényen. A férfi elfogásáról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Megpillantották a szatírt

Lesújtó látvánnyal szembesült két nő a gödöllői HÉV-en október 29-én délután. Miközben békésen utaztak a vagonban, egy férfit pillantottak meg, aki éppen lehúzta a sliccét és jól megdolgozta a saját szerszámát. A döbbenettől lesokkolva tisztes távolságba mentek a férfitől, és gondolkodás nélkül hívták a rendőrséget. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagytarcsán fogták el

A helyi erőknek a férfi azonosításához nem volt szükségük sok időre, egyre szaporodó információik után, egészen Nagytarcsáig mentek. Otthonában megtalálták és elfogták a 39 éves T. Pétert, és már indultak is vele a kapitányság előállító helyiségébe. Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szeméremsértés

Vele szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

Zaklatás a HÉV-en

Nem ez az első eset, hogy szatír zaklatja a gödöllői HÉV utasait. 2019-ben írtuk arról, hogy egy édesapa a Facebookon kért segítséget, mert hazafelé menet egy férfi zaklatta a lányát és a barátnőit. Így írt az esetről: A három lány az Örs Vezér terén szállt fel a HÉV-re. Az egyik megállóban felszállt egy férfi, aki kinézte őket magának. Először csak távolabbról figyelte őket, majd egyre közelebb ment hozzájuk, végül melléjük ült.

Megfogta a lányt

A lányok hiába kérték a szatírt arra, hogy hagyja békén őket, a férfi ekkor már mutogatni is kezdte azt a bizonyos szervét, ráadásul az egyik lány térdét is megfogta. Döbbenetes, hogy a szerelvényen többen is ültek, de senki sem ment oda segíteni, csendben hallgatták, nézték a történteket. Meghökkentő az emberek közönyössége – írta akkor az aggódó apa.

Baj van

A HÉV vonalakat üzemeltető MÁV korábban azt tanácsolta, ha ilyen esettel találkozik valaki egy szerelvényen szóljon a vonatkísérőnek, hogy rendőrt hívjon, ha pedig nincs vonatkísérő, huzzuk meg a vészféket, ekkor a vonatvezetőnek azonnal jelentenie kell, hogy baj van.

Úgy menekült, mint egy vad

Idén januárban írtunk arról, hogy egy magamutogató férfit fogtak el a H5-ös szentendrei HÉV-en, pár nappal korábban pedig a Duna másik partján, a sződligeti vasútállomás közelében kaptak el egy ocsmány módon viselkedő férfit, mindkettő nőket zaklatott, akár két év börtönt is kaphatnak. A sződligeti férfit a polgárőrök közreműködésével kapták el, azt mondták úgy menekült, mint egy vad. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magát simogatta

Az Érd melletti Diósdon egy 16 éves lányt kezdett követ a 25-30 év körüli, fekete ruhás férfi, amikor a lány hátrapillantott már közvetlenül mögötte volt és magát simogatta. Kiderült, hogy a maszkos férfi már több nőt is megtámadott, molesztált Diósdon és környékén, a rendőrség akkor fényképet is kiadott a szatírról.

Itt a gödöllői HÉV-en magamutogató férfi elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból