A céges munkaruha, legyen az egy szép női blúz, pulóver, mellény vagy munkás overál, akkor fog hatékony marketingeszközzé válni, ha jól látható, profi minőségű céglogót, szépen kivitelezett, olvasható feliratot, például cégnevet tartalmaz. Az sem mellékes, hogy ezeket hol és milyen méretben helyezzük el a ruhadarabon.

Ha céges logóval, a cég nevével vagy egyéb adatokkal ellátott munkaruhát szeretnél készíttetni az alkalmazottaidnak, és nagyobb mennyiséget rendelnél, érdemes a szitanyomást választanod a Cegesruha.hu szolgáltatásai közül. A cég weboldalán a szitanyomás mellett gépi hímzés is megrendelhető.

Mire van szükség szitanyomás esetén?

Ahhoz, hogy a céges ruhán kiváló minőségű legyen a felirat vagy a logó, szükség van ezek vektoros képére. A vektoros grafika az egyetlen olyan felbontás, amiben a képkockák nem pixelesek, és szerkesztés után is éles marad a kép minden részlete. Így a vektoros kép alapján kiváló minőségű embléma készül a ruhadarabra.

Ha nem rendelkezel ilyen képpel, akkor arra is van lehetőség, hogy a cég grafikusai elkészítsék a számodra.

Milyen költséggel jár a szitanyomás?

A szitanyomás esetén először el kell készíteni a logó vagy felirat szitáját, ami majd a textilre fog kerülni. Ennek van egy bizonyos beállítási költsége, ami akkor térül meg leginkább, ha nagyobb mennyiséget rendelsz. Ez körülbelül 25 darab feletti rendelési mennyiséget jelent.

Ha azonban tartós szitát készíttetsz, akkor a későbbi rendeléseid esetében ezt minden gond nélkül fel tudják használni, és ezzel a költséggel akkor már nem kell számolnod.

Mit jelent a szitanyomás eljárása?

A szita elkészítése után a szitatextil oldalait fotóemulzióval vonják be, majd hagyják, hogy megszáradjon. A vektoros grafikát elhelyezik a ruhadarabra a kívánt helyen. A legoptimálisabb az eredmény, ha a ruha elején, bal oldalon helyezik el. Ezt követően fénnyel megvilágítják, majd kimossák a szitát, és a logó megjelenik a textilen.

Milyen anyagokat lehet szitázni, és mit nem lehet?

Kiválóan szitázhatók a pamuttermékek, azaz a kerek nyakú pólók, galléros pólók és a pulóverek, valamint az ingek, a téli kabátok, a softshell kabátok és mellények.

A munkaruha esetében a vászonból készült kabátok, nadrágok, overálok és láthatósági termékek szintén alkalmasak a szitanyomáshoz.

Ha selyem, organza vagy polár anyagból készült ruházatra vagy pufi mellényre, baseball sapkára szeretnél céges logót rakatni, más logózási eljárást kell választanod, mivel ezek nem alkalmasak a szitanyomás eljárásához.

A szitanyomás előnyei

Ezzel a logózási technikával jó minőségű emblémák készíthetők, amelyeken az apró részek is élesen láthatók. Az így készült termékek tartósak, nem fakulnak ki, azonban érdemes kifordítva mosni őket, 30-40 °C-nál nem magasabb hőfokon.

Amennyiben bővebb információra van szükséged a logózási technikákkal kapcsolatban, fordulj bizalommal a cég ügyfélszolgálatának szakembereihez, akik készséggel állnak a rendelkezésedre.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.