A Hungária körút egyik kereszteződésben kezdett dulakodni néhány férfi, amikor az arra haladó villamos megállt, a vezető lepattant és „takarodjatok innen, a kur…a anyátokat” kiáltással és egy vascsővel véget vetett a balhénak. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Balhé a kereszteződésben

Nem mindennapi akciót örökített meg a Bpiautósok.hu egyik olvasója a Hungária körúton. Négy férfi valamin összebalhézott a villamos előtti kereszteződésben, a sofőr pedig ezen felhúzta magát, hiszen nem akarta elütni őket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Váltóvas a kézben

A BKV-dolgozó vascsőnek látszó tárggyal volt felszerelkezve, de logikusnak tűnik, hogy váltóvas lehetett az eszköz, ami testi fenyítéssel való fenyegetés mellett a váltóberendezés kézi átállítására szolgál.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Gázolás és börtön

A villamosvezető a felvétel tanúsága szerint azt nehezményezte, hogy ha kevésbé szerencsés, akkor el is üthette volna a dulakodókat, és akkor neki kell börtönbe menni miattuk, ezért „takarodjatok innét a kurva anyátokat” kifejezéssel zavarta el őket.

Megijedtek a villamosvezetőtől

A négy férfi láthatóan megijedt a határozottnak látszó villamosvezetőtől és csendben eliszkoltak a helyszínről, a sofőr pedig visszament a járműbe.

Harci kutyák a villamoson

Legutóbb február elején írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon villamoson történt balhéról. Akkor egy férfi rosszul lett, azonban a harci kutyái miatt nem tudták őt megközelíteni, az ebek úgy védték a gazdájukat, hogy a mentők sem léphettek fel a villamosra. A rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.

Furcsa látvány 

Talán már sem mi, sem az utasok nem lepődnek meg, hogy Európa egyik legforgalmasabb villamosvonalán jócskán akadnak némiképp szokatlan jelenségek. Január végén egy ilyen került fel  a TikTok-ra.

Függőágy a villamoson

Ezen az látható, amint egy fiatal függőágyat akasztott fel a kapaszkodókra, majd abban himbálódzva utazott. Az utasok nem tették szóvá azt sem, hogy az installáció eltorlaszolja a közlekedési útvonalat, teljes természetességgel vették tudomásul mindezt. A videót ide kattintva éred el.

Lövöldözés a Nyugati téren

A villamoson történt őrületnek még nincs vége. Karácsony előtt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást a terézvárosi rendőrök, miután bejelentés érkezett arról, hogy 11 óra körül a Nyugati téri villamosmegállóban valakire kétszer rálőttek. Az eszköz egy vegyi anyagot tartalmazó, folyadéksugár kilövő eszköz volt. A további részleteket itt találod. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó az anyázó villamosvezetőről

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból