Budapesten a Móricz Zsigmond körtérnél kellett volna orvosi segítséget nyújtani egy férfinak.

A többi utas vette észre, hogy baj van

Egy bódult állapotú férfi utazott a 4-es és 6-os villamos vonalán. Vele volt két kutyája is, amikor váratlanul rosszul lett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utasok cselekedtek

Miután a villamosról leszállták, kihívták a mentőket és a rendőrök is az utasok. Ők azonban először nem tudtak odamenni a férfihoz. A két kutyája ugyanis nagyon agresszívan viselkdett az idegenekkel szemben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A gazdájukat védték

Az állatok óvták a gazdájukat. Nem tudták, hogy a mentők és rendőrök segíteni szeretnének neki, ezért mindenkit igyekeztek távol tartani a férfitől. Megpróbáltak neki kopogni a villamos ablakán, de hiába, nem reagált.

Eszméletlen állapotban volt

Miután a férfi nem reagált, felvetődött annak a lehetősége is, hogy már nem él. A kutyákat nagy nehezen tudták csak befogni azt követően, hogy minden utas elhagyta a villamost. Végül egy speciális eszköz segítségével sikerült az állatokat elválasztani a gazdájuktól.

Volt, aki felháborodott a módszeren

A Ripost által közzétett felvételen hallatszik, hogy feltételezhetően egy járókelő felháborodott, mit műveltek a kutyákkal. “Menjen be uram akkor, fogja meg maga” – hangzott a válasz. Ekkor a járókelő visszakozott, hogy ő nem menne be.

Ezek is érdekelhetnek!

Végül sikerült a férfit ellátni

A bódult állapotú férfit végül hordágyon vitték el. Arról, hogy mi történt vele ezt követően, egyelőre nincs több információ.

A sikeres akcióról készült videó

Nemrég a 4-es és 6-os villamos vonalát ellenőrizték a rendőrök

Az utasok biztonsága érdekében utóbbi időben többször is ellenőrizték a szóban forgó közösségi közlekedési eszközöket az egyenruhások. A karácsonyi ünnepeket megelőzően is volt ilyen akció. Akkor jogsértést nem tapasztaltak.

Egy férfit viszont elfogtak

A megállókban valamint azok környékén egy szabálysértés miatt körözött férfit kaptak el a zsaruk. Kiszabtak tíz helyszíni bírságot is. Köztisztaság szabálysértés, vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használat miatt kellett intézkedniük a rendőröknek többek között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Police.hu