Először szerepel egyedül tévéműsorban Schobert Norbi és Rubint Réka fia. A 17 éves Norbi a Farm VIP-ben fog szerepelni.

Kezdődik a Farm VIP harmadik évada

A népszerű műsornak immáron a harmadik évadát várják a tévénézők. A Tv2 nézői november 21-től szurkolhatnak a piros illetve a sárga csapatnak. A műsor szereplőinek az állatok gondozásán túl termelési és ügyességi feladatokban kell összemérni az erejüket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ők lesznek a piros és a sárga csapatban

A piros csapat tagja lesz nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, ifj.Schobert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter. A sárga csapatban fog szerepelni dr. Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A 17 éves ifj. Schobert Norbert számára nem idegen a vidéki élet

Az ifjabb Schobert Norbert elmondta a Blikk számára, hogy nagyszülei anyai ágon Jászberényben éltek. Már elköltöztek, de korábban volt egy kisebb farmjuk. Állatokat is tartottak, volt kecskéjük, disznójuk és tyúkjuk is.

Elmondta, milyen volt a vidéki élet

A bemutatkozó kisfilmjében Norbi elmondta, hogy milyen volt egy vidéki reggel. “Olyan is volt, hogy a reggeli müzlibe a kecske tejét tettük bele” – mesélte lelkesen. A görögdinnye héját például a kecskének adták a helyett, hogy a kukát tömték volna meg vele.

Ezek is érdekelhetnek!

Tetszik neki a vidéki környezet

“Teljesen más környezet, sokkal nyugodtabb életet lehet élni, nincsen stressz, telefon” – ecsetelte a vidéki élet szépségeit ifj. Schobert Norbert. Tetszik neki az is, hogy mindenki ismer mindenkit, és sokkal nyugodtabb az élet.

Szorcsik Viktória és Csuti a Farm VIP forgatásán jött össze

Nemrég megírtuk, hogy Szorcsik Viktória és Csuti hamar egy hullámhosszra került a műsor forgatása alatt. Nem kürtölték világgá, hogy egy párt alkottak, de sok volt az árulkodó jel. Gyanúsan ugyanarról a helyről posztolt a pár több alkalommal is.

Hirtelen véget ért a románc

Még az ismerkedési fázisban jártak, ám a kapcsolat nem tartott sokáig. Amint komolyabb lehetett volna a kapcsolatuk, váratlanul véget ért a románc.

Hetente néhányszor találkoztak

Nem volt túl szoros még a kapcsolat, hiszen Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek. Hetente néhány alkalommal találkoztak és voltak közös programjaik. Nem lehet tudni, hogy miért mentek szét.

Szorcsik Viktória csalódott a férfiakban

A színésznő egy blogbejegyzésben tette közzé a férfiakhoz fűződő gondolatait. Ebből kiderül, hogy ismét komolyan csalódott. Hogy pontosan mi történt, azt ugyanakkor nem árulta el. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ifj. Schobert Norbert – Forrás: Tv2