Miklósa Erika a The Voice-ban arról beszélt, hogy örökbefogadott kislánya, Bibi otthon elárulta neki, attól tart, a jelenléte terhes az énekesnő coachtársainak. Gyerekként ugyanezt érezte az operaénekes is.

Nagyon hasonlít rá

A The Voice forgatási szünetében a közös szobájukban beszélgettek a coachok, amikor szóba került Miklósa Erika örökbefogadott kislánya. „Mondom, hogy hogy terhes? »Hát nem akarom őket zavarni«. Azt hittem, megzabálom, mondom dehogy vagy! Tiszta olyan, mint én voltam, és nem hiszem el, hogy örökbe fogadtuk” – mesélte. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újra kellett éleszteni

„Teljesen olyan, mint én, ebből olyan lelki problémát csináltam, mikor kisgyerek voltam, hogy én sok vagyok az embereknek” – tette hozzá. Mikor Manuel jelezte, ő nem is tudta, hogy a kollégája örökbe fogadta a kislányát, Miklósa elmondta neki, hogy hétnapos korában látta először Bibit, akiért ahogyan fogalmaz, nem álltak sorba, ugyanis halva született, újra kellett éleszteni a kicsit.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Folyamatos rituálé

Hozzátette, miután először autóba tették a babát, rögtön elmondták neki, hogy örökbe fogadták, és örökké szeretni fogják, a rituáléról pedig később sem szoktak le.

Megható pillanat

Jött egy pont, azt hiszem, négyéves volt. Már tudta, hogy amikor így megfogom a fejét, akkor ezt fogom mondani, hogy örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk. Megfogta az én fejemet, és azt mondta: nem! Én fogadtalak titeket örökbe – írja a 24.hu.

Isteni jel

Miklósa Erika és férje 2015-ben fogadták örökbe kislányukat, Bíborkát, aki aznap született, amikor az énekesnő édesapja elhunyt. „A férjemmel isteni jelnek vettük, hogy ő lesz a mi lányunk, ez és más körülmény is annyira arra utalt, hogy Bibi nekünk született.”

Gyorsan jól lett

Miklósa Erika arról is őszintén mesélt, hogy kislányát a születése után újra kellett éleszteni. „Rövid időn belül teljesen jól volt. Egyébként emiatt kerültek ki a képből a többen, akik előttünk lehettek volna az örökbefogadási sorban.”

Idősek voltak az örökbefogadáshoz

„Budavári Zita, a Bölcső Alapítvány vezetője, akihez segítségért fordultunk, azt mondta, szinte esélytelenek vagyunk, hogy közel negyvenöt évesen csecsemőhöz jussunk, hiszen az örökbefogadók nagy százaléka fiatal örökbe fogadó szülőket szeretne. Végül mégis regisztrált bennünket, de csak azért, mert ő kiskunhalasi, és földimként nem akart elutasítani. Semmit nem ígért.”

Sokat sírt

„A regisztrálás után Zsoltival mennünk kellett volna valami protokolláris eseményre, de mondtam neki, hogy üljünk be inkább egy kocsmába. Két korsó sör mellett zokogtam, hogy belőlem soha nem lesz anyuka” – mesélte Miklósa Erika a Nők Lapjának.

Szerencsés fordulat

Végül Bibi vér szerinti édesanyja kikötötte: negyven feletti, tapasztaltabb, jó egzisztenciával rendelkező párnak szeretné örökbe adni gyermekét, akik azt is elfogadják, hogy születésekor újra kellett éleszteni. Így esett a választás az operaénekesnőre és férjére.

Elküldték az MTVA-tól

Ahogy írtunk róla, közel tíz év után megvált az MTVA Miklósa Erikától. A világhírű operaénekes szerepet vállalt az RTL-en induló The Voice zsűrijében. Miklósa Erika az elmúlt években a köztévé egyik fontos munkatársa volt, számos műsorban szerepelt, ő vezette a Partitúrát és A magyar zene történetét, 2014 óta pedig a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny zsűrielnöke volt. Sőt, a csatorna reklámarcaként is szerepet vállalt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Miklósa Erika