Több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Ócsánál, mert összeütközött egy kisbusz és egy autó kedden kora reggel. Máshol is nagy a torlódás.

10:48 | Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Szárliget és Óbarok között átépítik a terelést, ezért a 46-os és a 37-es km között szakaszos torlódásra kell számítani!

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, az M3-as és az M30-as autópálya csomópontjában, a Miskolc felé vezető lehajtóágon baleset történt. A 151-es km-nél sávzárásra és a forgalom lassulására kell készülni!

09:16 | Az M3-as autópályán nagyon erős a forgalom, már Mogyoródtól telítettek a sávok Budapest felé, és az M0-s csomóponttól befelé csak lépésben lehet haladni. Óriási a forgalmi dugó az M2-es autóúton is, az M0-s irányába. 15-20 perces menetidő többlettel kell számolni.

A 10-es főúton, az ürömi és a solymári elágazás között több km hosszan araszolva halad a kocsisor. Hasonló a helyzet a 11-es főúton Leányfalutól Szentendréig. Torlódik a forgalom a 31-es főúton Maglódtól befelé, és Pécelen, szintén a főváros irányába.

07:42 |Több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Ócsánál, mert összeütközött egy kisbusz és egy autó kedden kora reggel.

A rendőrség honlapjára feltett közleményben azt írták, hogy a balesetben többen megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a külső sávot. Az Útinform szerint mintegy öt kilométeres a torlódás.

Egy műszaki hibás személyautó vesztegel a belső sávon az M7-es autópályán, Budapest felé, a pákozdi pihenő közelében. Az 50-es km-nél elkezdődött a műszaki mentés, ezért a külső sávba kell sorolni. Fokozott figyelemmel kell előzni.

07:31 | Az M3-as autópályán nagyon erős a forgalom, már Mogyoródtól telítettek a sávok Budapest felé, és az M0-s csomóponttól befelé csak lépésben lehet haladni.

A 10-es főúton az ürömi és a solymári elágazás között több km hosszan araszolva halad a forgalom. Hasonló a helyzet a 11-es főúton Leányfalutól Szentendréig.

Torlódik a forgalom a 31-es főúton Maglódtól befelé, és Pécelen, szintén a főváros irányába.

Kiemelt kép: dugó az M1-M7 bevezetőn – Fotó: BPK