Tömegbaleset történt a fővárosban kedden délután. Az eddigi információk alapján négy autó ütközött össze a 6-os úton. A helyszínen torlódás nehezíti a közlekedést.

Négy autó ütközött

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze négy autó 17 óra körül Budapest 22. kerületében, a 6-os számú főúton, a Sörház utcánál. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Torlódás a környéken

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés történt. A balesettel érintett járművek miatt forgalmi akadály alakult ki, az érintett útszakaszon a forgalom egy-egy sávon halad. A járművezetőknek torlódásra kell számítani.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ijesztő baleset

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy ijesztő baleset történt hétfőn délután Biatorbágy és Sóskút között: egy ezüst színű Peugeuot nekihajtott egy billenőplatós teherautónak, és éppen az üzemanyagtartályánál találta telibe a másik járművet.

Rosszul lett az idős sofőr

Hétfőn, a kora délutáni órákban egy ezüst színű Peugeot 206 igyekezett a 8104-es úton, Biatorbágy felől Sóskút felé. Az öreghegyi szakaszon, a Hegyi Meki közelében haladt, amikor az autót vezető idős sofőr hirtelen rosszul lett. 

Szemből jött a billenőplatós teherautó

Az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, áttért a bal oldalra, ahol Sóskút felől éppen egy Scania billenőplatós teherautó közeledett. A teherautó vezetője látta, hogy valami baj lehet, hiszen a Peugeot irányváltoztatás nélkül, egyenesen jön át a sávjába, ezért lehúzódott a teherautóval a padkára, amennyire csak lehetett, de a személyautó így is nekihajtott.

Gázolaj az úttesten

A Peugeot pont az üzemanyagtartálynál ütközött a billencsnek, ami felhasadt és a gázolaj az úttestre folyt belőle.

Két embert szállítottak kórházba

A Peugeot vezetője, bár a biztonsági öve be volt kötve, súlyos sérüléseket szenvedett, őt az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével, a bal első ajtó levágásával szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Mellette utazó feleségét pedig pont a biztonsági öv húzta meg, mindkettőjüket kórházba szállították.

Ütközés az 1-es úton is

Összeütközött egy személyautó és egy furgon az 1-es főút, Bicske térségében. A karambol során egy Volkswagen Crafter furgon haladt Tatabánya felől Budapest felé az 1-es főúton. A bicskei elkerülőn közlekedett amikor egy jobbra ívelő kanyarban szemből hirtelen egy Lexus pördült elé. 

Árokba csúszott

A sofőr elrántotta a kormányt, de így is a Lexus jobb oldalába rohant, majd árokba csúszott és az oldalára dőlt. Mint kiderült, a két hete vásárolt személyautó szerviz után volt, tulajdonosa, egy fiatalember ki akarta próbálni. Nagy gázt adott, amitől az autó a nedves úttesten kifarolt és a furgon elé csúszott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció