Tüttő Kata az Instagram-oldalán olyan videót tett közzé amely egy vízben lovaglós nyaralós programon volt látható. A kommentek hatására törölték a posztot.

A foltos lovon ülve

Egy foltos lovon a vízből lovaglt ki Tüttő Kata. Ezt kitette Instagram-oldalára. A videóra lecapott mind a jobb, mind a liberális sajtó. A magyar Narancs egyenesen “az álmok foltos indián lováról” értekezett.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

80 euró

Tüttő Kata most a 168 órának adott villaminterjújában beszélt az ominózus tengeri kilovaglásról. Az MSZP-s főpolgármester-helyettes azt mondta, ez egy több órás, csoportos szolgáltatás, az ára 80 euró, és nem közpénzből ment nyaralni. További friss hírek Budapest környékéről ide kattintva.

Az emberek ezt nem tartják problémásnak

„Nem gondolom, hogy az emberek zöme ezt problémásnak tartaná. Azonban az állami propaganda gépezet igenis botrányt akar belőle csinálni. És miért? Mivel most veszítette el a kormány a 77 milliárd forintos norvég alapot….” – mondja az interjúban Tüttő Kata.

A politikus azóta törölte a videót

“Az én Instagramomat követi a fiam, követik az osztálytársai. És finoman szólva, elég sok tizennyolcas karikás tartalom jelent meg. Itt nem csak a szexuális utalásokra célzok, – habár volt az is –, hanem arra, hogy a kommentelők egy része nem csupán az én, de gyermekeim halálát is kívánta.” – indokolta lépését a szocialista politikus.

Tüttő Kata Fürjes Balázzsal is vitázott már

Kicsoda Tüttő Kata?

1997-ben lépett be az MSZP-be. 1998-tól elnökségi tagja az MSZP XII. kerületi szervezetének, 2000-től pedig a párt közgazdasági tagozatának. 2002 és 2014 között a fővárosi közgyűlés képviselője. 2019-ben megpróbált V. kerületi polgármester lenni, de elbukta a választást. Később, mivel az ellenzék többségbe került Budapesten a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettessé választották.

Magánélete

Két gyermeke van. Korábbi partnere a baloldalinak tartott Leisztinger Tamás üzletember volt. További fotók róla a hivatalos Facebook-oldaláról. További friss hírek Budapest környékéről ide kattintva.