Lezuhant egy férfi a harmadik emeletről Budapesten, a Wesselényi utcában. Úgy tudni, a rendőrök bevitték a holttestet a házba, majd a helyszínre érkezett egy temetkezési vállalat is.

Lezuhant

2021. március elsején, hétfő délelőtt egy budapesti, Wesselényi utcai társasház harmadik emeletéről zuhant ki egy férfi. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart – írja a Bors.

Wesselényi utcában történt tragédia

Bevitték a holttestet

A baleset helyszínére siető rendőrök a holttestet bevitték a házba. Ezt követően a holttestet a temetkezési vállalat munkatársai szállították el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Korábban egy másfél éves kislány zuhant le

Mint korábban a Kékvillogó hírportál is beszámolt róla, egy budapesti járőrnek sikerült újraélesztenie azt a másfél éves kislányt, aki egy újpesti gy társasház második emeletéről zuhant le. Az anyja próbált rajta segíteni, de a gyerek légzése és keringése is leállt. EZT IS OLVASD EL: Kizuhant a 9. emeletről és meghalt az egykori NB I-es focista

Rendőr segített

Az elsőként helyszínre érkező kerületi járőr, Varga Tibor őrmester azonnal nekilátott a kislány újraélesztésének, és sikerült is stabilizálnia a gyermek állapotát. A kiérkező mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a gyereket. ELKÉPESZTŐ: Kizuhant egy motoros egy zárt gömbből a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán

Ez is érdekelhet

Eljárás indult az ügyben

A kerületi rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. Gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ő volt a hős rendőr, aki megmentette a kislányt

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke