Karácsonykor már valószínűleg kórházban lesz Rúzsa Magdi. Az énekesnő hármas ikreket vár, és fő az óvatosság.

Mindent előbb kezdtek

“Idén úgy döntöttünk, hogy sokkal előbb érkezik hozzánk a háznak a díszítése és a karácsonyi hangulat”. – mondta Rúzsa Magdi a TV2 reggeli műsorbán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szól a karácsonyi zene

A Mokkában arról beszélt, hogy “karácsonykor már kórházban leszek, de nem szerettem volna kimaradni ebből a hangulatból, életérzésből. Úgyhogy másfél hete csak karácsonyi zenék szólnak nálam, csillog-villog a ház, és ünneplem a karácsonyt”  mesélte Rúzsa Magdi.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Azonnal becsöngettek az angyalkák

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat” – mondta korábban az énekesnő a Blikknek, azóta pedig már az is kiderült, hogy Magdinak két kisfia és egy kislánya lesz.

“Isteni kegy”

„Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik… Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak” -mondta Rúzsa Magdi. Kapcsolódó: Csoda történt Rúzsa Magdival: hármasikreket vár az énekesnő

Igazi meglepetés volt

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman”. Ez is érdekelhet: Visszavonult Rúzsa Magdi: Bereczki Zoltán koncertjén búcsúzott a közönségtől a hármasikreket váró énekesnő

Nehéz időszak előtt áll

Magdi családjában ez nem az első ikerterhesség. Ennek ellenére mégis meglepte őt, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz. Az énekesnő azt mondja, az elkövetkezendő időszak nem lesz egyszerű számára.

Nagyon ritka

Magdi kisbabái három külön petéből fogantak, azaz genetikailag nem lesznek teljesen egyformák. Dr. Tidrenczel Zsolt, a Czeizel Intézet orvos igazgatója a Bors megkeresésére elmondta: az ultrahangvizsgálat alapján megállapították, hogy Magdi három petesejt külön-külön megtermékenyülésével lett várandós. A szakember azt is elárulta, hogy ez a típusú várandósság nagyon ritka, csupán minden 7000-10 000. terhességnél egyszer alakul ki spontán.

4 éve házasodtak össze a férjével

Rúzsa Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt.