A miskolci CineFest filmfesztiválra érkezett a Dallas Bobbyja, aki  nemcsak a borsodi megyeszékhelyet, hanem Budapestet is felfedezte. A 75 éves színész Újbuda legújabb éttermébe, a Zazie Bistro & Bar-ban is megkóstolta a legfinomabb ételeket. Patrick Duffy még Budapesten is vonzotta az olajbiznisz, hiszen az étterem a MOL Campus épületében található. 

Gombás ételeket választott 

Zellerkrémleves vadkörtével és lestyánnal, valamint négygombás tagliatelle. Ezt a két fogást választotta hétfőn ebédjének Patrick Duffy, a Dallas egykori sztárja. A magyaros leves mellé a színész megkóstolta a shiitake, csiperke, laska és shimei gombákból álló fogást is. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Élvezte a helyszínt 

„Lehet, hogy már Dallasban is hallották, hogy a Zazie megújult, vagány étlappal vár mindenkit?”  – fűzte hozzá az étterem a közösségi oldalán megosztott bejegyzéshez. Egy biztos, bár olaj nem folyik a MOL Campus földszintjén található Zazie padlója alatt, Bobby Ewing mégis hosszasan és örömmel időzött el itt, élvezve a vagány, fiatal séf izgalmas alkotásait és a Kopaszi-öböl nyugodt vizének hullámzását.

Filmfesztiválra érkezett 

A 75 éves híresség nem véletlenül került Miskolcra, ő a díszvendége az idei Cinefest filmfesztiválnak, ahol legújabb filmjét is láthatta a közönség. Patrick Duffy is feltűnik ugyanis a Lepattanó című magyar filmben Scherer Péter, Mucsi Zoltán és Elek Ferenc mellett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Patrick Duffy a miskolci étteremben

Forrás: Facebook/Végállomás bistro&wine

Hortobágyi húsos derelye

A Dallas sztárja pénteken Miskolcon, a Végállomás Bistro & Wine nevű étteremet próbálta ki. Párjával, Linda Purl színésznővel rögtön ki is kértek egy helyi ízelítőtálat a környék termelői sajtjaiból és felvágottjaiból, ropogós kovászos kenyérrel. A színészek ezután  hortobágyi húsos derelyét fogyasztottak. 

Birspálinkát ittak

Majd parmezános bundában sült mangalicasteaket és a napon szárított paradicsomos gnocchit is megkóstoltak. A desszert pedig az “Ébredő erdő” fantázianévre hallgató tányéron sós étcsokoládé, tejfölfagyi, pisztácia és fekete ribizli volt. A tartalmas vacsora mellé pedig birspálinkát ittak. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Patrick Duffy a Zazie Bistro & Bar-ban – Forrás: Facebook