Temetésre érkezett a család és a hozzátartozók a budakeszi temetőbe. A szertartás előtt mosdóba akartak menni, de amit ott láttak, attól sokkot kaptak. A temetőt üzemeltető közölte: nem tudják kitakarítani a vécét. Ezután a temetésre érkezők lefotózták a toalettet, a kép a Facebookra került, meglátta a polgármester és felhívta a céget, akik összekapták magukat és mégis kipucolták a mosdót. A gravitációt meghazudtoló tevékenység maradványairól készült képet a cikkünk alján lehet megnézni. Vigyázat, gyomorforgató!

Mosdóba akartak menni

Szomorú eseményre gyűltek össze az ismerősök és a rokonok, hogy végső búcsút vegyenek egy elhunyttól a budakeszi temetőben. Az ismerősök összejöttek, néhányan szerettek volna mosdóba menni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Majdnem elhányták magukat

Amikor benyitottak az önkormányzati temető mosdójába, azonnal be is csukták az ajtót, mert majdnem elhányták magukat a látványtól. Gyorsan híre ment a temetésre érkezők között a szégyenteljes állapotnak, valaki úgy döntött készít pár képet a vécéről és felteszi a Facebookra.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem akart takarítani a cég

A történethez hozzátartozik, hogy a temetésen résztvevők kérték a temető üzemeltetőjét, a Gyertyaláng Kft-t, hogy legyenek kedvesek kitakarítani a mosdót, mert használnák, de a cég állítólag közölte: a temetés napján biztosan nem takarítják ki.

Gyorsan híre ment a mocsoknak

A döbbenetes fotók tehát felkerültek az egyik budakeszi csoportba, ahol sokan kikérték maguknak a látványt, mások próbálták viccesre venni a történteket, megint mások pedig joggal méltatlankodtak a temetői mosdó állapotán.

A polgármester is dobott egy hátast

A bejegyzést megpillantotta Budakeszi polgármestere, Győri Ottilia is, aki szintén dobott egy hátast a látványtól és azonnal intézkedett, felhívta telefonon az üzemeltetőt.

Győri Ottilia kipucoltatta az üzemeltetővel a vécét

A polgármester így fogalmaz a közösségi oldalán: „A nagy dolgok is hozzá tartoznak az önkormányzati munkánkhoz. Egy helyi Facebook csoportban láthattuk, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő, és pályázati úton kiválasztott Kft. által üzemeltetett temetőnkben milyen állapotok fogadták a temetésre érkezőket a mellékhelyiségben. Levelet írtam és fel is hívtam a Gyertyaláng Kft. ügyvezetőjét, aki azonnal intézkedett, kipucoltatta a mellékhelyiségeket. A jövőben erre nagyobb figyelmet fordítanak, és a temetőt is jobban rendben tartják.” – írja a polgármester.

Gravitációt meghazudtoló alkotás

A nem mindennapi fotók láttán sokan nem tudták magukat visszafogni a Facebookon. Volt aki egyszerűan summázta a látványt: gravitációt meghazudtoló műremeknek nevezte azt, amit alább mi is megmutatunk, más pedig azon töprengett, hogy a tettes hány napig élhetett hashajtón. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt is Budakesziről írtuk:

Ez fogadta a mosdóban az embereket

Forrás: Facebook/Budakeszi csevegő

Kiemelt kép: Győri Ottila, Budakeszi polgármestere – Forrás: Facebook/Győri Ottilia