Durván megvert a fenti képen látható sapkás, szakállas férfi egy másik férfit az Örs vezér téri aluljáróban. A térfigyelő mindent látott, az erőszakos videót most hozta nyilvánosságra a rendőrség, hátha valaki felismeri az elkövetőt. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Jobbegyenes az aluljáróban

Bumm egy jobbegyenes, aztán egy balhorog. Az Örs vezér téri aluljáróban nem kímélte a sapkás, szakállas férfi a másikat. A felvételnek nincs hangja, így nem derül ki, min balhézott össze a két fiatalember.

Összeveszett két férfi

A videó elején az is látszik, hogy a kitakart fejű férfi megpróbál a szakállas után menni, valamit elvehetett tőle, vagy valamit talán nem fizetett neki ki. Erről nem írtak semmit a rendőrség közleményében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rugdosás és ütés

Mindössze ezt a kevés információt osztották meg: „A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. december 2-án 10 óra 30 perc körül az Örs vezér téri aluljáróban előzetes szóváltást követően megrugdosott és megütött egy férfit. A felvételen szereplő férfi beazonosítása eddig nem vezetett eredményre.”

Liftből kirugdosott férfi

Magyarul a rendőrségnek fogalma sincs arról, hogy ki az elkövető, ezért a felvételt nyilvánosságra hozták, hiszen ahogy tegnap a kőbányai liftből kirugdosott erőszakos férfit is felismerte valaki, ennek a srácnak sem lesz menekülése. Ide kapcsolódik: Megírtuk, ezután elfogták azt a kőbányai erőszakos férfit, akit tinilányok rugdostak ki a liftből, ez vár most rá

Várják a bejelentést

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Itt a videó a verekedésről

Ez is érdekelni fog

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából