Újabb elképesztő jelentsort rögzített a fővárosban egy autós fedélzeti kamerája. A videó szerint egy Ladát vezető sofőrnek fogalma sem volt arról, hogy hol van és mit csinál: a forgalommal szemben haladt a célja felé a Soroksári úton. Cikkünkben mutatjuk az esetről készült felvételeket.

A piros lámpától startolt

A kamerás autó sofőrje a Kvassay Jenő úton állt a piros lámpánál, a Soroksári úti kereszteződésnél, a Gubacsi út felé tartva. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Áttévedt a túloldalra

A videón ezután egyedülálló jelenetsort láthatunk: a szembe sávban egyszer csak megjelent egy piros Lada, ami egészen elképesztő módon jutott el a Gubacsi útig.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A forgalommal szemben haladt

Érdekes, hogy az álló sort kikerülve betévedt a helyes sávba, de a Soroksári úton történő átkelés közben ismét szimpatikusabbá vált számára a szembe jövő oldal, így a forgalommal szemben haladt egészen a Gubacsi útig – összegezte a látottakat a bpiautosok.hu.

Íme, a videó

Forrás: bpiautosok.hu

Tömegbe hajtott

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy durva baleset történt Budapesten, a Hungária körúton. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek. A szemtanúk elmondása szerint több embert elgázoltak. 

Ezt mondta a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán tett közzé egy videót a balesetről. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a Kerepesi útra akart kanyarodni a sofőr, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

Két sérült

A balesetben ketten könnyebben megsérültek; őket a mentők a helyszínen ellátták. A gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy azért hajtott fel a járdára, mert rosszul lett. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Egymás hegyén-hátán

„8 óra 10 perckor történt, jöttünk a metrótól. Ott álltunk a zebránál, vártuk a zöld lámpát, amikor egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás hegyén-hátán borulunk” – nyilatkozta a Borsnak az egyik gyalogos.

Egy fekete autó gázolt

„Hátranéztem, egy fekete autó arról jött, a Hungáriáról és felpattant a padkára. Elkezdtünk felállni és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett. Aztán már itt volt a rendőrség” – mondta Katalin. A baleset helyszínén térfigyelő kamera vette fel, ahogy a fekete Volkswagen felhajt a padkára, amit a ZGL Media is közzétett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el

Kiemelt kép: illusztráció