Az édesanyját védte, ezért szúrta le az élettársát egy nő Budapesten a 9. kerületben, így gondolják a szomszédok. A pár csütörtök este veszett össze, a fiatal nő mellkason szúrta a férfit, miközben közös, 4 éves kislányuk is a lakásban volt.

Eldurvult a vita

A pár csütörtök este veszett össze valamin a 9. kerületlakásban, és a vita annyira eldurvult, hogy a fiatal nő megkéselte élettársát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mellkason szúrta a férfit

A szomszédok is megijedtek, amikor megjelentek a rendőrök, és berúgták a lakás ajtaját. A helyszínről származó információk szerint a nő felkapott egy konyhakést és mellkason szúrta a férfit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A kádban találtak rá

A vérző férfire a kádban találtak rá a rendőrök. A mentők a helyszínen ellátták sérüléseit, majd további vizsgálatokra a traumatológiai osztályra szállították. Azóta is kórházban van.

Őrizetbe vették a nőt

A nőt őrizetbe vették, és azóta is a rendőrség vendégszeretetét élvezi. A kislányt rokonoknál helyezték el.

Édesanyját akarta megvédeni

A Tények úgy tudja, a párral együtt élt a nő édesanyja. valamint a férfivel közös, négyéves kislányuk. A szomszédok szerint a női az édesanyját akarta megvédeni az agresszív férfitől.

Veszekedésből késelés

A BudaPestkörnyéke.hu írt néhány hete arról a döbbenetes esetről, ami a 7. kerületi Baross utcában történt. Információk szerint egy férfit sebesítettek meg egy késsel, amikor elsétált egy veszekedő pár mellett.

Egy pár vitázott

A bántalmazás előtt a környék veszekedéstől volt hangos, egy pár civakodott. Ezúttal váratlan fordulat vetett véget a vitának. Egy fiatal férfi járt ugyanis arra, aki egyszerűen csak el akart sétálni a veszekedő pár mellett a járdán. A nő párja azonban hátba szúrta az idegent.

Nem sérült meg komolyabban

Az áldozat nem szenvedett életveszélyes sérülést, de a megsebesített férfit sokkolták a történtek, nem gondolta volna, hogy ez lesz a sétájának a vége.

Azonosították, elfogták

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai még az éjszaka elfogtak. A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanez a férfi nem sokkal korábban a 13. kerületben, a Göncz Árpád Városközpontban is könnyű sérülést okozott késével valakinek az utcán. A 38 éves B. Tibort őrizetbe vették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció