Úgy tudjuk, hogy Operettszínház két táncosa Tóth Nikolett és Babácsi Benjámin a a Jókai utcai házomlás két sértültje. Információink szerint Tóth Nikolett súlyosan megsérült, ő életveszélyes állapotban van.

Négy sérültből ketten az Operettszínház táncosai

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, négyen sérültek meg a tetőomlásban, ami az Ó utca és Jókai utca sarkán történt. Az Operettszínház balett tánckarának két munkatársa, munkába tartott, amikor leomlott a ház tetőszerkezete. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba vitték

Úgy tudjuk, hogy Tóth Nikolett súlyos, életveszélyes állapotban van, jelenleg kórházi, baleseti ellátásban részesül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyes sérülések

A balettáncos koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők a helyszínen, majd a baleseti osztályra vitték.

Térfigyelő kamerás felvételen az omlás pillanata

Fotó: Népszava

Segít a színház

Az Operettszínház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja sérült társulati tagját és családját. Apáti Bence az Operettszínház balettigazgatója az oldalán azt irta, hogy egy csodálatos, fantasztikus, és tündöklő tehetségű táncművészről van szó. Imádkozzunk érte, hogy felépüljön! – zárta posztját.

Zúzódások a többi sérültnél

A másik három sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték – ezt mondta Győrfi Pál a mentőszolgálat szóvivője.

Közelben van

Az Operettszínház a Jókai utca közvetlen szomszédjában van, még kijárata is van a Jókaival merőleges Mozsár utcára.

Keresik a sérülteket a tűzoltók

Fotó: MTI/Mihadák Zoltán

Videó az omlásról

A tetőomlásról videó is készült, ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, a felvételen rohanó emberek, és óriási porfelhő látható. Egy fiatal férfi élete csupán egy hajszálon múlott.

Több autót is beterített a törmelék

Fotó: MTI/Mihadák Zoltán

Kutyákkal keresték a sérülteket

A rendőrség korábban azt közölte, hogy négy sérültje van a házomlásnak, közülük egyet súlyos állapotban szállítottak kórházba. A tűzoltók keresőkutyákkal vizsgálták át a romokat, amelyek alatt nem találtak embereket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Leszakadt tető a Jókai utcában – Fotó: BPK