Egészen szürreális dolog történt a minap Kőbányán, egy nő ugyanis azt hitte, hogy LMBTQ rendezvény zajlik a közelben, mert nőnek öltözött férfiakat – és fordítva – látott mindenfelé. Nem sokkal később azonban kiderült: bolondballagást tartanak az egyik helyi gimnáziumban.

Mi is az a bolondballagás?

A bolondballagás során a végzős diákok vicces gúnyákba bújnak – gyakran a fiúk lánynak, a lányok fiúnak öltöznek – hangosan énekelnek az utcán, vidámak, jól érzik magukat, még egyszer utoljára buliznak egy jót az érettségi előtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kőbányán történt

Ez történt Kőbányán is, ahol az egyik gimnázium tanulóira a nagy vidámság közepette figyelmes lett egy helyi nő, aki teljesen félreértette a látottakat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nőnek öltözött férfiak mindenhol

Az esetről az Azonnalinak küldött beszámolót az egyik tanár, aki arról tájékoztatta a portált, hogy a kőbányai Zrínyi Miklós Gimnáziumban tartott bolondballagás láttán egy nő betelefonált az iskolába, mondván, nőnek öltözött aberráltak állnak az iskola előtt, és azonnali intézkedést szeretne. 

Ez is érdekelhet:

Azt hitte LMBTQ rendezvény zajlik

A nő az iskolával szemközti panelban lakik, onnan látta meg az intézmény előtt gyülekező “furcsa” társaságot, ezt követően pedig azonnal riasztotta az intézményt, ahonnan közölték vele, csupán egy bolondballagás szemtanúja.

Elnézést kért

A lap azt is írja, hogy a nő elnézést kért és így fejezte be a beszélgetést: „Felhúztam magam, mert azt hittem, LMBTQ-s rendezvény zajlik”

Ne hagyd ki!

Lehet-e egy ilyenből rendőrségi ügy?

Ugyan a diákokra nem hívták ki a rendőrséget, az Azonnali cikke kiemeli, hogy akár ez is beleférhetne a “homoszexualitás népszerűsítése” kategóriába, amit szigorúan tilos az iskolák környékén csinálni, így nem kizárt, hogy egy hasonló esetből rendőrségi ügy lesz majd a jövőben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A Zrínyi Miklós Gimnázium és a mellette lévő panelsor – Forrás: Google Maps