Két személygépjármű ütközött össze az M3-ason a fővárosból kifelé vezető oldalon a 14. kilométernél, nem sokkal később pedig kissé távolabb a 63-as kilométernél volt baleset, közben az M1-esen a Budapest felé vezető oldalon történt ráfutásos karambol, kamionnak ütközött egy autó.

Egyelőre tisztázatlan okból két személygépjármű ütközött össze az M3-as autópályán szeptember 18-án 16 óra 21 perckor a 14-es kilométerszelvényében, a Miskolc felé vezető oldalán. A balesetben egy személy megsérült.

Erről érdemes tudnod! 1 millió forintot fizetnek annak, aki megmondja ki verte meg és szúrta le a kalauzt a lajosmizsei vonalon

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, az érintett útszakaszon a forgalom a külső sávon halad. Az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk. 19:32-kor kaptuk a hírt, hogy befejezték a helyszínelést, ismét halad a forgalom.

Szintén az M3-ason, de kissé távolabb a fővárostól, a 63-as kilométernél Budapest felé a Balesetinfó facebookos csoport szerint “ittas, olasz rendszámos, de persze nem olasz sofőr belerohant az álló sorba és felborult.”

Az egyik utas nem tudta magától elhagyni a roncsot, ő súlyosan sérült, egy másik utas és a jármű vezetője könnyebben. A forgalom a leállósávon halad. Az erről a balesetről készült fotó látható a kiemelt képünkön.

Üvöltözés, és óriási balhé! Ezt olvastad már? Kattints a címre! Balhé Bíró Ica kilakoltatásánál: több rendőrt is elvittek a mentők

Nem sokkal később személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 42-es kilométerszelvényben Óbaroknál, 18 óra körül.

A jelenlegi adatok szerint egy személygépkocsi hátulról nekiütközött az előtte lévő kamionba. A balesetben egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon a belső sávon halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

Hoppá! Az M3-as kivezető szélére állt Karácsony Gergely és azt mondta, meg kell akadályozni Budapest kiürülését, majd átadott egy zajvédő falat

Az autósokból vonatozókat akarnak csinálni! Kellemetlen lesz az építése, de Vitézy Dávidék a Budapest és környékén élők érdekeit képviselik a Déli Körvasút fejlesztése kapcsán

Kiemelt kép forrása: Facebook/Balesetinfó