A most alakuló ferencvárosi médiacég felügyelőbizottságába a DK és az MSZP Gréczy Zsoltot, a DK korábbi szóvivőjét jelölte, aki tavaly decemberben mondott le parlamenti mandátumáról.

Baranyi Krisztina nincs elragadtatva

Azonban nagyon úgy fest a helyzet, hogy Baranyi Krisztina nincs túlságosan elragadtatva ettől, a kerület polgármestere legalábbis a Facebook oldalán a következőket írta:  „Nem szeretném elvitatni Gréczy Zsolt igazságát és nem tisztem megítélni politikai rehabilitációjának indokoltságát. Amennyiben a DK úgy ítéli meg, hogy újra szükség van Gréczy Zsolt politikai munkájára, újra van helye a párt politikusai között, akkor a mellette való kiállást, visszatérését a magyar közéletbe annak a politikai közösségnek kell saját szervezetén, érdekkörein belül képviselnie, amelynek érdekeire hivatkozva meghozta azt a súlyos döntést, hogy visszavonul a politikától”. 

FRISS: Egy 17 éves fiú állkapcsát törte el a volt x-faktoros, akár évekre is rács mögé kerülhet

Nem szerencsés döntés

Baranyi Krisztina egész pontonsan úgy fogalmazott, hogy nem tartja szerencsésnek és nem is tudja támogatni, hogy Gréczy Zsolt, aki eddig semmilyen módon nem vett részt Ferencváros közéletében, itt térjen vissza. Úgy látja, hogy Ferencváros folyamatosan a Fidesz és a szélsőjobboldali média célkeresztjében van, és miután győztek az önkormányzati választáson, állandó támadásoknak van kitéve.

Ez is érdekelhet: Tragikus baleset az M2-esen, egy 20 éves nő vesztette életét az árokba repült autóban

Hazugság és mocskolódás

“A várost vezető politikusoknak folyamatosan hazugságok és mocskolódások ellen kell védekeznie, miközben az elért eredményeink azt mutatják, hogy már egy év alatt is lehet tisztább, zöldebb, korrupciómentes Ferencvárost teremteni” – mondta Baranyi Krisztina.

A kerület nem tud több terhet cipelni

Továbbá hangsúlyozta, hogy a kerület nem tud több politikai terhet cipelni. Emellett pedig kérte is a DK-t és az MSZP-t, hogy  gondolják át a jelölést.

Ezeket is érdemes elolvasnod:

Kínos ügy

Mint ismert Gréczy kínos ügybe keveredett, miután több lap intim képeket közöltek róla. Azt írták, hogy a politikus állítólag egy nőnek küldte a magáról készített pornográf felvételeket. A képviselő nem tagadta, hogy ő látható a felvételeken, de azt tagadta, hogy bárkit is zaklatott volna ezekkel a fotókkal. Mindez még tavaly decemberben történt. A politikus nem sokkal ezután jelentette be a lemondását, erről akkor a LikeNews is beszámolt.

Kiemelt kép: Gréczy Zsolt