Monori és gödöllői rendőrök indultak egy tavalyi betörés tetteséért. Hónapokig tartott a felderítés, néhány percig az elfogás. A kora reggeli ébresztőt őrizetbe vétel követte. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Betörtek a boltba

Egy vecsési italdiszkont tulajdonosa a 2020. november 23-án reggeli nyitáskor értesítette a rendőrséget, miután észrevette, hogy üzletébe betörtek, a pultban lévő fémkassza több százezer forintnyi tartalmát elvitték, sőt, az egyik polcról két üveg alkohol is hiányzott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hónapokig nyomoztak

A monori rendőrök hónapokon át követték a nyomokat, lejárták az információkat, kérdezősködtek, mígnem a betöréssel sikerült összefüggésbe hozni, a 40 éves kistarcsai T. Albertet.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek is kistarcsai történetek

Helyi rendőrök segítettek

A tettes elfogásához a településen rutinosan mozgó és az ottaniakat jól ismerő helyi egységeket hívták erősítésül a monori zsaruk.

Rendőrök karjaiban a betörő

Hajnalban mentek a rendőrök

A 2021. június 23-án hajnalban elfogott, majd előállított T. Albert kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekményt nem ismerte el. Állítása szerint a betörés időpontjában máshol időzött: egy vecsési családi összejövetelen bulizott hajnalig.

Letartóztatták

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett férfival szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezeket se hagyd ki!

Itt a videó az elfogásról

Kiemelt kép: részlet a videóból