Nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött a Drága örökösök sztárja, Haagen Imre, aki nem rég vesztette el az édesapját, akire az utcán talált rá.

Elhagyta őket

Haagen Imre még gyerek volt, amikor a szülei elváltak, az apja pedig ezt követően elhagyta őket. A színész sokáig nem akarta felkeresni az édesapját, azonban egyszer kapott a közösségi oldalon egy üzenetet, ami elgondolkodtatta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy nő írt neki

Egy nő írt neki, aki azt állította, hogy a 12. kerületben él egy idős, hajléktalan bácsi, aki nagyon rossz állapotban van, és akinek ugyanaz a vezetékneve, mint a színésznek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez volt a vágya

A nő azt is írta, hogy az idős férfi egyetlen vágya az volt, hogy még életében láthassa a gyermekeit, utána meghalhat. Imre ennek hatására úgy döntött, felkeresi őt, számolt be róla a Story Magazin.

Megkereste

Egy szakállas, járókeretes kis embert találtam. Alig volt egy méter hatvan centi. Leültem mellé, elkezdtem vele beszélgetni, de még nem fedtem fel magam. Kérdeztem, hány gyereke van, mondta, kettő, az egyik 1970-ben, a másik 1973-ban született. Kijavítottam, hogy ’74-ben, erre még nem reagált“– emlékezett vissza a színész.

Kiderült az igazság

Haagen Imre azzal is szembesítette az édesapját, hogy az egykori felesége elhunyt, az idős férfi ekkor rákérdezett, hogy mégis honnan tudja ezeket, s ekkor derült ki az igazság. A férfi eleinte nem akarta elfogadni a segítséget, de olyan rossz állapotban volt, hogy végül mégis engedte, hogy a fia segítsen rajta.

FRISS!

Szégyellte magát

“Szégyellte magát, hogy azok után, hogy elhagyott bennünket, még én akarok neki segíteni. De nem hagytam magam! Hangsúlyoztam neki, hogy kutya kötelessége életben maradni, ha már rátaláltam. Ez meghatotta. Annyit engedett, hogy elvigyem a szállóra. Ott azt mondták nekem, nincs sok remény arra, hogy akár egy évet éljen még. De végül öt év adatott meg nekünk” – mondta a lapnak Haagen Imre, aki arról is beszélt, ezzel a történettel azokat szeretné inspirálni, akik már rég nem látták valamelyik családtagjukat.

Már nincs harag a szívében

“Olykor félre kell tenni azt a fránya egót, és szeretetből cselekedni. Azzal, hogy nem hagytam apámat az utcán, nemcsak neki, hanem magamnak is segítettem. Nincs már harag a szívemben iránta, mi több, elégedettséget érzek, hogy kaptunk egy kis időt együtt.” – zárta gondolatait a színész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Haagen Imre – Forrás: RTL Klub