Összeütközött két autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s autóútra vezető lehajtónál. Az egyik sofőr súlyosan megsérült, tűzoltók emelték ki a roncsból.

M0-M5 kereszteződésénél történt

A baleset szerdán nem sokkal 13 óra után történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s autóútra vezető lehajtónál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Roncsok a helyszínen

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Feszítővágóval szabadították ki

Az egyik járműbe beszorult egy nő. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltóknak.

Ezek is érdekelni fognak:

Dolgoznak a mentők

Belecsapódott

A Baleset-info.hu úgy értesült, hogy a belső sávban álló olasz rendszámú személyautóba hátulról nagy sebességgel egy teherautó csapódott be.

Totálkáros lett a teherautó is

Súlyos állapot

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a két autó között mintegy 600 méter a távolság. A személyautóban utazó nő állapota súlyos, őt a tűzoltók szabadították ki a gépjárműből.

Fotók forrása: baleset-info.hu