Nem ússzák meg a villnyautósok sem az áremelkedéseket, jóval többet kell majd fizetniük, ha igénybe akarják venni a Mol Plugee szolgáltatását.

Néhány nap múlva jön az áremelés

Nagy rohamra lehet számítani a hónap végén a Mol Plugee töltőinél. A szolgáltató ugyanis arról értesítette felhasználóit, hogy november 1-jével megemelik az árakat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyit kell fizetni a regisztrált ügyfeleknek

Az eddigi 109 forint helyett 149 forintot kell majd kifizetni 1 kWh-ért a regisztrált ügyfeleknek a 11-43 kW teljesítményű AC-töltés alkalmával. Ez 36,7%-os áremelés.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nagyobb teljesítményű szolgáltatás is drágul

Jelenleg 155 forintba kerül az 50-75 kW-os, valamint az ennél nagyobb teljesítményű DC-töltési szolgáltatás. Novembertől már 179 forintra emelkedik ez az összeg, e tekintetben tehát 15,5%-os az árnövekedés mértéke.

Ezek is érdekelhetnek!

Bejelentést tettek a percdíjról is

A Mol közölte azt is, hogy mi lesz a percdíj sorsa. E tekintetben fellélegezhetnek a villanyautósok, mert a 31. perctől felszámított percdíj árát nem emelik, marad 1 forint percenként.

Idén már másodszor emel árat a Mol

Tavasszal egyszer már árat emelt a Mol, ezért is érheti némileg váratlanul a villanyautósokat a mostani bejelentés. Az utolsó áremelésre idén április 1-jén került sor.

Nehéz idő jár az elektromos autók tulajaira

Az Etele Plázában sokáig ingyenesen lehetett parkolni, sőt, még az elektromos autók töltéséért sem kellett fizetni. Október 3-ától azonban mindegyikért fizetni kell.

A potyázókat akarják kiszűrni

Sok autós nem is vásárolni járt az Etele Plázába, hanem kihasználta az ingyenes töltési lehetőséget. Eközben volt, aki filmet nézett, mások telefonáltak vagy éppen filmet néztek.

Októbertől fizetni kell a villanyért

Az Etele Plázában október 3-a óta 100 Ft/kWh díjat kell fizetnie az elektromos autók tulajdonosainak a töltésért. A türelmi idő 4 óra, ezt követően nem lehet tovább foglalni a parkolóhelyet.

Parkolni még lehet ingyen

Aki nem szeretne fizetni a parkolásért az Etele Plázában, annak érdemes a normál okos parkolást választania. Így az első három órában még nem kell semmilyen díjat fizetni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció