Kiderült, milyen büntetésre számíthat az a fiatalember, aki különböző mellékhelyiségekben készített nőkről felvételeket a tudtukon kívül. A szomszédos WC fülkékben rejtőzött el, majd amikor meghallotta, hogy valaki mellette használja a WC-t, elindította a felvételt. Meglepően enyhe büntetést kaphat a férfi.

Májusban és júniusban történt

Idén május és június folyamán egy fővárosi szórakozóhelyen, valamint a nyáron egy Balaton-parti fesztiválon folytatta bűnös tevékenységét a fiatalember. A húszas éveiben járó váci illető 8-8 nőről készített felvételeket, miközben éppen a mellékhelyiséget használták. Természetesen a nők nem tudtak minderről. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez volt a fiatalember stratégiája

A férfi minden esetben elrejtőzött egy WC fülkében. Amikor hallotta, hogy nyílik a szomszédos fülke ajtaja, akkor akcióba lendült. A mobiltelefonja segítségével a fülkék közös oldalfala felett tudta elkészíteni az illegális videófelvételeket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyszer rajtakapták, hogy mit művel

Az egyik nő kiszúrta, mi történik a feje felett. Először értesítette a történtekről a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatának is szólt. Összesen 16 eset ismert, amikor ilyen felvételek készültek.

Enyhe büntetést kaphat a váci férfi

Már lehet sejteni, mi lesz a férfi sorsa. Az ügyészség ugyanis a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést kiszabására tett indítványt.

Egy balatonfenyvesi férfi is hasonló dologra vetemedett

Tavaly látott napvilágot a hír, hogy a balatonfenyvesi szabadstarnd nyilvános WC-jében is kamerával kukkolták a nőket. Akkor egy augusztusi napon helyezett el egy akciókamerát egy férfi. A rendőrök hamar azonosították az elkövetőt, és négy nappal később el is fogták.

Előállították

Az illetőt a Fonyódi Rendőrkapitányságra állították elő. Házkutatást is tartottak nála, amelynek során lefoglaltak számítástechnikai eszközöket, adathordozókat, kamerákat és mobiltelefont is.

Beismerte a férfi a tettét

Kiderült, hogy a 46 éves R. Attila volt az, aki kukkolta a WC-t használó nőket. Kihallgatták, a vallomása alkalmával pedig beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy óvónő a nevelt gyerekeiről készített felvételeket a WC-n

Az óvónő és férje WC használata és alvás közben készített méltatlan felvételeket a nevelt gyerekeikről, írtuk meg korábban. Még a rokonaikat sem kímélték, unokahúgukról is készítettek undorító felvételeket. A férfi a saját gyermekükkel olyasmit művelt, amit nem lett volna szabad.

Elítélték a párt

A felvételeket a dark weben különféle fórumokon terjesztették. A Fővárosi Törvényszék 16 illetve 9 év fegyházbüntetésre ítélték a párt. Emellett eltiltották őket végleg minden gyermekekkel kapcsolatos foglalkozástól. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció