Az elmúlt időszakban többször is lehetett olvasni arról, hogy Galambos Lajos egészségi állapota megromlott. A mulatós sztár erre hivatkozva otthonápolási kérelmet adott be. Úgy tűnik, végleg eldőlt, hogy hol kell raboskodnia.

Négy hónapja raboskodik

Lagzi Lajcsi négy hónapja vonult be a baracskai börtönbe. Víz-, gáz- valamint áramlopás miatt kell bűnhődnie. Három és fél éves börtönbüntetést kapott tette miatt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már a börtönbe vonulást is halogatta

Szó volt róla, hogy már februárban megkezdi a trombitaművész a börtönbüntetését. Akkor hiába várták a sajtó munkatársai a kecskeméti börtönnél, aznap éppen a Vértesben kirándult. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a betegsége miatt adott be halasztási kérelmet.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Április végén adta be a derekát

Ahogyan azt megírtuk, április 26-án délelőtt 10 órakor kezdte meg a börtönbüntetése letöltését Lajcsi Baracskán. Ebből valójában négy hónapot már letöltött előzetesben, így csak 3 évet és 2 hónapot kell rácsok mögött töltenie egyhuzamban. Bevonulásának időpontját titokban tartotta, mert el akarta kerülni, hogy a fotók készüljenek róla aznap.

Azóta már kórházban is volt

Pár nappal a börtönbe vonulását követően előbb a gyengélkedőre vitték orvosi vizsgálatra, majd kórházba is kellett szállítani. A berettyóújfalui központi kórházban ápolták, végül azonban visszakerült a börtönbe. Onnan többször is olyan hírek láttak napvilágot, hogy nincs jól, romlik az állapota.

Otthonápolási kérelmet adott be

Galambos Lajos otthonápolási kérelmet adott be az egészségügyi állapota miatt. A Blikk úgy tudja, hogy ezt azonban elutasították. Erről a lap információi szerint a Székesfehérvári Törvényszék másodfokú tanácsa döntött a napokban.

Megszólalt Lajcsi ügyvédje

A lap számára a trombitaművész ügyvédje megerősítette, hogy elutasították az otthonápolási kérelmet. A börtön orvosa úgy látta, nem megalapozott, hogy Lajcsi ne tudná részben vagy egészben ellátni önmagát a rácsok mögött a mindennapok során. Végül a bíróság az orvosnak adott igazat.

Romlott a mulatós sztár egészségi állapota

Az ügyvéd, dr. Csontos Zsolt elmondta, amióta megtudta Lajcsi a számára kedvezőtlen döntést, tovább romlott az állapota. A hír elszomorította, így minden reménye szertefoszlott azt illetően, hogy otthon töltheti le a büntetését. Azóta már összeszedte magát, és most már újból a jövőt tervezi.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezt lehet tudni most Lajcsiról

A trombitaművész kizárólag folyékony halmazállapotú táplálékot tud magához venni. Leveseket tud enni, ezen felül például a pörkölt szaftját és teákat tud fogyasztani. Folyamatosan veszít a súlyából.

Gyomorbántalmak kínozzák

Galambos Lajosnak folyamatosan gyomorfájdalmai vannak, rendszeresen időzik a börtönorvosnál. A szükséges ellátást megkapja Lajcsi, ám ügyvédje szerint védencének olyan krónikus betegsége van, ami csak műtéttel lenne orvosolható. Ez jelenleg nem kivitelezhető, amíg börtönben van. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos. Fotó: TV2