A busz ajtói éppen becsukódtak, a részeg férfi a megállóba sietett kedd este Csepelen. A busz ajtajának esett, majd a jármű alá zuhant. A 16 tonnás busz átment a lábán.

Indulni készült a busz

Kedd este, a csepeli Kossuth Lajos utcán, a Karácsony Sándor utcai buszmegállóban vette fel az utasokat egy menetrend szerint közlekedő, Mercedes Conecto típusú, 151-es jelzésű busz, majd a vezető bezárta az ajtókat és elindult a kőbányai végállomás irányába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sok rendőr érkezett

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Busz alá zuhant

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint eközben egy idős, ittas férfi igyekezett a megállóba, de állapotából adódóan nem volt eléggé koordinált a mozgása, így a csuklós busz harmadik ajtajának esett, majd a már mozgásban lévő jármű alá zuhant.

Tűzoltók a helyszínen

Lábszártörés

Tulajdonképpen szerencséje is volt, hogy a 16 tonnás önsúlyú busz csak a lábán ment át, de így is nyílt lábszártörést szenvedett a bal lábán.

Dolgoznak a mentők

Kiemelték a busz alól

A helyszínre érkező fővárosi tűzoltó doktorszolgálat kezdte meg az ellátását, majd a fővárosi hivatásos tűzoltókkal együtt emelték ki a szerencsétlenül járt embert, végül a pesterzsébeti mentők szállították kórházba.

Beteszik a sérültet a mentőbe

Jártak a buszok

Mivel a városközpont felé a buszok többsége a II. Rákóczi Ferenc úton közlekedik, így a baleset nem akadályozta a többi, ott közlekedő járat forgalmát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek forrása: BudaPestkörnyéke.hu/G.K./K.A. és Mr. Gabee