Gyászol a magyar kajak-kenu sport! Elhunyt Csanki Márk! Az MVM Szegedi Vízisport Egyesület 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket! – olvasható a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Facebook-oldalán.

Sportoló

A Délmagyar írt először arról, hogy a péntek esti halálos inrácsi baleset áldozata egy válogatott kenus volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Klubja megemlékezett róla

Csend és döbbenet! Nehéz ilyenkor mit írni. Gyászol az MVM Szeged Vízisport Egyesület és gyászol a teljes magyar kajak-kenu társadalom! – írja az egyesület a közösségi oldalán.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A klub posztja

Közös megemlékezést is tartanak

Csanki Márk a klub ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa 19 éves volt,. A fiatal sportolóra szombat este 19.30-tól tartanak megemlékezést Szegeden, Corso Caféban. 

Román kamion

Ahogy arról korábban beszámoltunk az M5-ös autópálya 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, amely így lerobbanva állt sztrádán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elrántotta a kormányt

Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves női sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. Előtte azonban még ütköztek a kisteherautóval. Valószínűleg azért volt végzetes a karambol.

Az utas meghalt

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa, az élsportoló fiatalember, a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

Az összetört furgon

G.K. / Budapestkörnyéke.hu

Címlapfotó: MKKSZ Facebook-oldala.