Nyíregyházán bejelentést tettek szombat hajnalban a rendőrségen, hogy a gépkocsijuk csomagtartójában egy halott gyermeket találtak.

Amit eddig tudni lehet

Ismeretlenek szombaton kora reggel bementek a rendőrségre, és közölték, egy halott kisgyermek fekszik autójuk csomagtartójában, írta meg a SZON. A rendőrség azóta megerősítette a Bors számára, hogy 5:50-kor valóban kaptak egy ilyen bejelentést. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrök és a mentők azonnal a helyszínre mentek

A bejelentést követően a rendőrség és a mentők is habozás nélkül cselekedtek és a megjelölt helyszínre siettek. Ott egy fehér színű SUV-t találtak, amely az út szélén parkolt, amit körül is zártak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiderült, hogy valós volt a bejelentés

Bár a helyiek reménykedtek, hogy egy rossz tréfáról van szó, sajnos rá kellett eszmélniük, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Az illetékes rendőrkapitányság megerősítette, hogy tényleg egy kisgyermek holttestét találták a járműben.

Ezt mondták a rendőrök

A zsaruk megerősítették, hogy egy két éves gyermek elhunyt, az ő testét találták a kocsiban. Az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja – tudatta a Borssal a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére.

A helyieket sokkolta a hír

A Borsnak nyilatkozott egy helyi lakos, aki eleinte azt remélte, hogy csak fatális tévedésről van szó. Az eset sokkolta, mint ahogyan sokan másokat is. Voltak, akik azt írták, megérett a világ a pusztulásra, ha a hír igaz.

Zavaros körülmények

Nem lehet tudni pontosan, hogy a gyermek mióta feküdt a csomagtartóban. A Tények úgy tudja, hogy ruhában, magzatpózban találták meg az élettelen testet. Kérdéses, hogy a gyermek holtteste hogy került oda és hogy történt-e bűncselekmény.

Ezek is érdekelhetnek!

Rejtélyes csontokat találtak Budapesten

Éppen ma számoltunk be róla, hogy a fővárosban a Gyáli-patak környékén emberi csontokra bukkantak. Nem csupán egy, hanem több ember csontjait találták meg elásva egy erdős területen. A környéket rendőrök lepték el.

Meglepő dolgot közöltek a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szűkszavúan válaszolt a Bors megkeresésére. Azt mondták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Ez történik most

A BRFK közigazgatási eljárást indított az ügyben. Egyelőre nincsenek további fejlemények, ám ha később lesznek, arról mindenképpen be fogunk számolni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív