Egy teherautó és négy autó ütközött a Könyves Kálmán körúton Budapesten, a baleset miatt a Rákóczi híd felé egy sávon lassan halad a forgalom.

Teherautó és személyautók ütköztek

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. július 8-án 13 óra 40 perc körül Budapest 9. kerületében, a Könyves Kálmán körút és a Mester utca kereszteződésénél egy teherautó és négy személyautó ütközött össze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset:

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Torlódás

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Könyves Kálmán körúton a Rákóczi híd irányába a forgalom egy sávon lassan halad; torlódásra kell számítani. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit, írja a police.hu.

Ez is érdekelhet:

A 4. kerületben is baleset történt

A rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2021. július 8-án 11 óra 40 perc körül Budapest 4. kerületében, a Megyeri út 24 szám előtt. Az elsődleges adatok szerint a balesetben három személy sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt:

A BudapestKörnyéke.hu baleseti hírei:

Mi lehet az oka ennek a sok balesetnek?

A brutális meleg, a folyamatos frontok sok embernél feszültséget okozhat. Melegfront esetén például az arra érzékenyek ingerlékenyek, fáradékonyak, kábultak, hevesebbé válhat a szívverésük, emelkedhet a vérnyomásuk és általánosságban csökken a teljesítőképességük.

Durva szabálytalanságok

A közlekedés résztvevői melegfront esetén könnyen elveszíthetik az önuralmukat, meggondolatlan, agresszív, durva szabályszegéseket követhetnek el. A tünetek akár már néhány órával a front átvonulása előtt jelentkezhetnek, ezért ilyenkor a szokásosnál nagyobb türelemre, óvatosságra és önuralomra van szükség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay