A járókelő előbb a taxi szélvédőjének csapódott, majd ezt követően a jármű tetejére esett. Kiderült, hogy mi okozhatta a balesetet.

Péntek éjszaka történt

Budapesten az Üllői úton egy taxi elgázolt egy fiatal férfit a Nagyvárad térnél. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a gyalogos a testével betörte a kocsi szélvédőjét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A taxi tetejére esett a fiatalember

Az elgázolt fiatal férfi végül a taxi tetejére zuhant. Ezt követően azonban nem akart onnan leszállni. Várta, hogy megérkezzenek a mentők.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A gyalogos hibázhatott

A fiatal férfi ittas volt, ebben az állapotban akart átszaladni az Üllői úton. Azt azonban nem vette észre, hogy érkezik egy taxi, és az elütötte.

Ezt mondták a rendőrök

“A rendőri intézkedés során a fiatalemberrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, őt a mentők kórházba vitték – mondta a BRFK sajtóügyeletese, Sári Tamás a Tv2 számára.

Ezek is érdekelhetnek!

Villámgyorsan megtörtént a baj

A taxisszövetség elnöke azt mondta, mindössze néhány másodperc alatt történt a baleset. Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke a kamerák előtt azt mondta, hogy féktávolságon belül lépett a gyalogos a taxi elé.

Végül lemászott az autó tetejéről a gyalogos

Miután ücsörgött egy keveset a taxi tetején, végül lemászott onnan az elütött gyalogos. Sérülései nem voltak súlyosak, ami a felvételeket elnézve kisebb csoda.

Ezt mondta Győrfi Pál

Az OMSZ szóvivője, Győrfi Pál elárulta, hogy a fiatalember lábsérülést szenvedett. A lábszára és a bokái sérültek meg az ütközés következtében. A mentők a traumatológiai osztályra szállították.

Zajlik a vizsgálat

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárás keretein belül vizsgálja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tv2 riportja az esetről

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív