A színésznő nagyon örült, hogy megtalálták kedvenc négylábúját. Az eb egyedül bóklászott, amikor rábukkantak.

A BKV Zrt. munkatársa talált rá a kutyára

Tóth Attila, a BKV Zrt. munkatársa éppen a végállomás felé tartott szombat éjjel. Ekkor a Stefánia út és a Hungária körút találkozásánál egy egyedül csatangoló kutyát látott meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez történt ezután

A sofőr Miután leadta a 75-ös trolibuszt, majd közelebb ment a kutyához. Hamar rájött, hogy elkóborolt házi kedvencről lehetett szó. A BKV Zrt. alkalmazottja hazavitte otthonába a kutyát, hogy éjjel ne kelljen az utcán vacognia.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezek is érdekelhetnek!

Kiderült, hogy kié a kutya

Hamarosan fény derült rá, hogy Nyári Diána színésznő kutyájáról van szó. A Fibi névre hallgató kiskutya hamarosan ismét gazdájával lehetett. Erről a kutya gazdája maga posztolt.

A színésznő posztja

Egész éjjel keresték

A színésznő posztjából kiderül, hogy Fibit egész éjjel keresték. Éppen abban bíztak, hogy valaki befogadta éjszakára. Szerencsére valóban ez volt a helyzet.

Sétáltatás közben szökött meg

Az ebet a színésznő férje sétáltatta. Egyszercsak megindult és többé már bottal üthették a nyomát. Korábban nem csinált ilyet a kutya.

Nagyon hálásak a BKV dolgozójának

Nyári Dia elmondta, rendkívül hálásak Attilának. Egyúttal mindenkinek köszönetét fejezte ki, aki megosztotta a kutya eltűnéséről szóló bejegyzést és azoknak is, akik drukkoltak, hogy megtalálják.

Nyári Dia a Barátok Köztben lett ismert

A közönség a Barátok Közt című sorozatban ismerhette meg Nyári Diát. A sorozatban Holmann Hannát játszotta. A Hotel Margaretben Betty Queen szerepét kapta.

A keresztanyja is színésznő volt

Nyári Dia keresztanyja rendszeresen szerepelt az Ötvös Csöpi-filmekben. Ő maga ötéves kora óta színészkedik. Eleinte reklámfilmekben kapott szerepet a most 28 éves színésznő.. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nyári Dia – Forrás: Instagram