Ha nincs 1 milliárnál is több készpénzed, hitelre is megveheted az egyik gazdagoknak kínált törökbálinti villát. Az első két évben „csak” 5,7 milliós havi törlesztés vár rád, utána 6,5 milliót kell fizetned – persze csak akkor, ha nem emelkednek a kamatok. De milyen házat árulnak ennyi pénzért Budapesttől 15 percre és miért lett ilyen felkapott Törökbálint?

Százmilliós házak

A Budaörs melletti Törökbálint roppant felkapott lett az utóbbi években. A legmenőbb újházas rész a Tükörhegy, amit még az M1-M7 bevezetőről is látni lehet. Egymás után épülnek itt a sok százmilliós házak és társasházak. Számos celeb és nagyvállalat topmenedzsere költözött erre a vidékre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Népszerű település

A település azért is népszerű, mert több irányból is könnyen elérhető, közel van az autópályához, ráadásul egy nemrég felújított vasútvonal is áthalad a településen, tehát aki nem akar beragadni a Budaörsi úti dugóba, 20 perc alatt beszökhet a belvárosba vonattal. Ez is érdekelhet: Rosszul lett és meghalt egy ember a törökbálinti uszodában, a mentők sokáig küzdöttek az életéért

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Milliárdos villa a mezőn

A törökbálinti ingatlanokat ismerőknek nem nagy meglepetés egy 3-400 milliós családi ház, vagy éppen társasházi lakás. Az 1,2 milliárd forintért hirdetett villán azonban sokan fennakadtak. Az épület ugyanis nem a felkapott városrészben, Tükörhegyen van, hanem amolyan külterületen, a zöldövezetben. Ezt se hagyd ki: Tavasszal 335 millió forintért hirdették meg a törökbálinti luxusotthont, de nem sikerült túladni rajta – tovább bonyolódik L.L. Juniorék válása

Földi paradicsom

Az OTP Ingatlanon elérhető fotókon jól látszik, hogy a méregdrága villához nem tartozik medence, viszont van egy kisebb halastavacskája, amit egy keskeny járdán lehet körbe járni. Azt írják róla, hogy földi paradicsom ez Budapesttől 15 percre. 1 hektárnyi területen 3000 nm-es fürdőtóval, teljes értékű 110 nm-es 4 szobás vendégházzal, címeres téglából épült borospincével és nyári konyhával várja a vevőjét.

Így néz ki a nappali

Forrás: OTP Ingatlan

Keleti dizájn

A luxusházikóban nyolc szoba, moziterem, edzőterem és három autós mélygarázs van. A háromszintes épületben összesen két hálószoba, két fürdő, gardrób és számos hálószoba kapott helyet. Azt is írják, hogy két nagyobb család is kényelmesen elfér a villában úgy, hogy még egy társaság is érkezik hozzájuk. A páratlan minőségben megtervezett és kivitelezett ingatlanban a keleti dizájn és a modern nyugati életstílus állítólag tökéletes harmóniát alkot.

Így néz ki a milliárdos villa fentről

Forrás: OTP Ingatlan

Meglepő rezsiadatok

A rezsiről nem esik sok szó, annyit elárulnak, hogy a geo-tarifás elszámolásnak köszönhetően 28 FtkWh-os díjszabás mellett a ház fűtés és villanyszámlája 150.000 forint havonta, a teljes rezsiköltség pedig 200.000 Ft. Nem rossz ez egy 670 négyzetméteres épület esetében, legfeljebb kételkedhetünk egy kicsit.

Milliárdosok előnyben

Akinek azonban van havi 6,5 millió forintja törlesztőrészletre, annak nem valószínű, hogy problémát okozna a sok százezres rezsi és az egyéb fenntartási költségek. Aki tehát villát keres ma Budapesten és környékén annak nem milliomosnak, hanem milliárdosnak kell lennie. 

Mitől ilyen drága Törökbálint?

A kiváló közlekedés, a főváros közelsége, a település számos jó szolgáltatása, iskolák, óvodák, uszoda, egészségügyi ellátás, a budaörsi szupermarketek közelsége és a városvezetés nyitottsága az új lakók felé, mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy Törökbálint az egyik legfelkapottabb és legdrágább települése lett a budai agglomerációnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezek is érdekelhetnek:

Fotók forrása: OTP Ingatlan