Szomorú hírt közölt közösségi oldal Veréb Tamás. Az énekes-színész egy a Facebook oldalán közzétett posztban jelentette be, hogy hét év után véget ért a kapcsolata feleségével, Szandival.

Elválnak

Tamás és Szandi hét éven keresztül alkottak egy párt, azonban most a követőik legnagyobb megdöbbenésére bejelentették, hogy különválnak az útjaik.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Facebookon jelentette be

“Kedves közönségem, kedves Barátok! Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors.”

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Egymás iránti tisztelet

“Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként. Kérjük a Tisztelt Sajtó munkatársait, és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét. Köszönjük!”- írta Veréb Tamás a Facebookon.

2020-ban házasodtak össze

Veréb Tomi – a Sztárban Sztár korábbi győztese – és Klajkó Szandra 2020-ban mondták ki a boldogító igen, akkor még mindketten úgy érezték, egymás mellett szeretnék leélni az életüket.

Különleges eljegyzés

Az eljegyzésük is különleges volt, ugyanis Tomi maga készíttette a gyűrűt Szandinak, a nagy kérdést pedig egy nem várt pillanatban, egy esti sétát követően tette fel.

Valentin nap után

Az esküvő 2020-ban, Valentin-nap után egy nappal volt, ráadásul teljes titokban, egy csodaszép vidékéi helyen, a Pest megyei Udvarházon.

Ez is érdekelhet:

A válások éve

2021 gyakorlatilag a válások évének mondható a sztárvilágban, hiszen mint ahogyan arról itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk Marsi Anikó és Palik László útjai is különváltak, – bár ők hivatalosan nem adták még be a papírokat – de elvált férjétől Szabó Zsófi és Mádai Vivien is, 25 év után pedig Kovács Áron is elvált a feleségétől, továbbá 30 év után Pásztor Anna és a kedvese útjai is különváltak.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Veréb Tamás – Forrás: TV2