A színész húga, Csilla elárulta, rendkívül szigorú szabályok szerint kell élnie testvérének, amíg az elvonón van.

Önként vonult elvonóra

Molnár Gusztáv egy ideje alkoholproblémákkal küzdött. Ezt megsínylették a kapcsolatai, éppen ezért úgy döntött, véget vet ennek az életmódnak. Önként bevonult egy rehabilitációs intézetbe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elzárták a külvilágtól

A Drága Örökösök színészének húga elmondta, olyan szigorúak a szabályok, hogy még ő sem tarthatja jelenleg a testvérével a kapcsolatot. Az intézet tudja ugyan telefonszámát, ám nem hívják, csak akkor, ha valami baj történik. Egy hónapja nem tud róla gyakorlatilag semmit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy darabig még nem fog változni a helyzet

A szabályok szerint két teljes hónapig senkivel sem beszélhet a külvilágból Guszti. Amennyiben valaki aláírja a papírokat, hiába is könyörögne, akkor sem engednék ki az intézetből. Legalább egy teljes évet ott kell töltenie.

Más is gyógyult ott

A Quimby tagja, Kiss Tibi is ott gyógyult ki az alkoholproblémáiból. Ez győzte meg arról Guszti húgát is, hogy jó helyre fog kerülni a testvére. Az egy év elteltét követően kontrollokra kell majd járnia a fivérének.

Ezek is érdekelhetnek!

Rendkívül sokat fogyott

Korábban 130 kg volt, majd lefogyott 85 kilóra, árulta el Csilla a Blikk számára. Mivel a színész magas, így ez a testsúly meglehetősen alacsonynak számított az esetében. Bár a családja szeretett volna rajta segíteni, nem voltak rá képesek.

Csilla imádja a testvérét

Guszti húga elmondta a lapnak, hogy szereti, imádja testvérét, ezért kétségbe volt esve. Fájt neki úgy látni a fivérét, mielőtt bevonult a rehabilitációs intézetbe. Hozzátette, Guszti érezte, ez egy jobb intézet, mint amelyeknél korábban próbálkozott, mivel itt rendkívül szigorúak a szabályok.

Gyerekkori barátai hatottak rá

Molnár Gusztávot két gyerekkori barátja vette rá arra, hogy bevonuljon a Komlón található intézetbe. Azt mondták neki: vagy meghal, vagy bevonul oda. Végül ez utóbbit választotta a színész.

Nem tudták, miből telik neki italra

Sok helyről kölcsönkért Guszti, hogy alkoholt tudjon vásárolni. A családon kívül mások nem tudták, mekkora bajban van a színész. Segíteni akartak neki, de valójában csak mégrosszabb lett az állapota, ahogy pénzhez jutott.

Január közepén beszélhet Csilla Gusztival

Először január közepén lesz lehetősége arra Csillának, hogy beszéljen a fivérével. Mindez azt jelenti, hogy még karácsonykor sem látogathatja meg a színészt a családja. Csilla abban bízik, hogy a gyógyulás útjára lépett Guszti. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL