Tragédia történt Budapest 20. kerületében vasárnap délután, a szomszédja holtan talált rá egy 40 év körüli nőre.

Így vette észre

A szombat hajnali vihar hatalmas károkat okozott, ezért az egyik lakó felmászott házának a tetejére, hogy a szükséges munkálatokat elvégezze. Ekkor látta meg, hogy Angéla a bokor mellett, a fűben fekszik, és nem mozdul. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így halt meg a nő

Értesítette a mentőket, de az életét már nem tudták megmenteni. A helyszínre kiérkező orvos megállapította, hogy a nő nagy valószínűséggel természetes halált halt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokat énekelt

Érdekes egy nő volt, annyit mondhatok. Közelebbről nem ismertük, de rendszeresen láttuk az utcán, néha a kedvenceit sétáltatta, de ha jó kedve volt, arról mindig értesültünk, mert olyankor vidáman énekelt – mondta a Metropolnak egy helybéli.

Két kutyája volt

Angéla évek óta bérelte azt a családi házat, amelynek kertjében meghalt, és ahol két kutyájával, Bogival és Mackóval élt. A szomszédok értesítették a ház tulajdonosát, és megállapodtak abban, hogy amíg nem rendeződik a két eb sorsa, közösen fognak róluk gondoskodni. A kerítésen keresztül tudnak nekik enni adni. A halál okát majd a boncolás állapíthatja meg.

Másik eset

Ahogy írtunk róla, ezúttal a Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület kért segítséget, miután kedden eltűnt egy szabadnapos kollégájuk a gyadai rét feletti erdőben. A 60 év körüli férfi autóját a réthez közeli kirándulóközpont parkolójában találták meg a személyes tárgyaival együtt. A telefonját sem vitte magával.

Öngyilkos lett

A 0627.hu információi szerint a férfit közel 5 kilométerre találták meg a parkolótól, ahol autóját hagyta. Sajtóhírek szerint felakasztotta magát. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart.

Sokakat segített

A férfi lánglovagként sok-sok életet mentett meg, 2012-ben szerelt le a tűzoltóságtól, előtte hosszú ideig szolgált rohamparancsnokként. Lánglovagként rengeteg problémás helyzetet megoldott, sok-sok életet mentett meg, most pedig éppen ő szorul segítségre.

Szeretett kirándulni

Nyilatkozott korábban a Blikknek az eltűnt férfi fia, aki elmondta, hogy: „A kamerafelvételek alapján reggel nyolc óra magasságában parkolt le katalinpusztai kirándulóközpontnál, az autóját is ott találták meg másnap. Imádott ott kirándulni, sétálni a jó levegőben, ezért még a kitérő ellenére sem volt szokatlan tőle, hogy megállt ott. A mobilját sajnos a járművében hagyta.”

Baleset érhette

„Elképzelhető, hogy baleset érte, de ennél többet sajnos mi sem tudunk. A nagyon magas hegyvidék és a hatalmas erdős terület sajnos nehezíti a keresést. Ahogy telnek a percek, órák, sajnos egyre valószínűtlenebb, hogy megtaláljuk élve, de nem adjuk fel a reményt.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció