Meghalt egy motoros, miután oszlopnak ütközött a XIII. kerületi Újpesti rakparton csütörtökre virradó éjszaka – közölte a rendőrség.

Ketten ültek a motoron

A motorkerékpárt vezető 36 éves férfi a helyszínen életét vesztette, utasát, egy 42 éves nőt a mentők kórházba vitték.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták a rakpartot

A rendőrök a helyszínelés idejére az Újpest rakpartot – a Radnóti Miklós utca és a Katona József utca között – lezárták.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hatos karamból a sztrádán

Egy teherautó, egy kisteherautó és négy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 97-es kilométerénél, Kecskemét térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A műszaki mentést a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Biciklis az áldozat

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt július 27-én 19 óra 53 perc körül Kiskunhalas közigazgatási területén az 53-es számú főút és a 5412-es út kereszteződésében, ahol az elsődleges információink szerint egy kerékpáros és egy személyautó ütközött össze.

Egy ember meghalt

Az ütközés során egy 56 férfi éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Erről a Kékvillogó.hu is részletesen beszámolt.

Lezárták a szakaszt

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére, a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni a 5412-es úton Kunfehértó és Jánoshalma irányába lehet.  

Ez is érdekelhet:

Nem adta meg az elsőbbséget a bicikliző gyermeknek, aki aztán neki hajtott a kisteherautónak – A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbment

A számok nem hazudnak

Címlapfotó a rendőrség felvétele.