Fergeteges koncerttel zárta Korda György és Balázs Klári a gödöllői Belvárosi Napok háromnapos rendezvényeit. 5000 néző tombolt a dalaikra és nem akarták őket leengedni a színpadról. Az eseményről a polgármester, Gémesi György is beszámolt a közösségi oldalán, a koncertről készült videót pedig a cikkünk alján nézheted meg.

Még ők is meglepődnek

Ahol Korda György és Balázs Klári megjelennek, ott kő-kövön nem marad. Olyan sikeresek a koncertjeik, hogy a saját bevallásuk szerint ezennéha még ők is meglepődnek, de mint mondták: nagyon örülnek a közönség, különösen a fiatalok szeretetének. Legutóbb Gödöllőn adtak fergeteges koncertet, 5000 néző tombolt a számaikra. Az erről készült videót a cikkünk alján lehet megnézni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fergeteges koncert

Gémesi György, Gödöllő polgármestere, azt írta a közösségi oldalán, hogy Kordáék olyan fergeteges koncertet adtak, hogy az 5000 néző nem akarta” leengedni” őket a színpadról és hosszú , “ vissza-vissza” kórussal hallgatta volna még őket.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ünnepelték őket

A polgármester hozzátette: „Bátran kimondhatjuk, hogy az eddigi Belvárosi Napok egyik leghangulatosabb záró koncertje volt. A koncert után több tucat fiatal várta meg és ünnepelte Klárit és a Gyurit.” – írta Gémesi György. Ezt olvastad? Korda György és Balázs Klári imádja a 2. kerületet, nem hiszed el miért hívják rendszeresen magukhoz a szomszédokat

Kordáék a gödöllői koncerten

Forrás: Facebook/Gémesi György hivatalos oldala

Tomboltak a gödöllőiek

A cikkünk végén látható videóban is jól látszik, hogy valósággal tomboltak a gödöllőiek a Reptér című számra. A 40 éves sláger videóklipjét alig két hónapja forgatták újra a Liszt Ferenc Repülőtéren, ahol csaknem 40 fős stáb dolgozott 2 napig dolgozott a forgatáson. A klipet ide kattintva tudod megnézni.

40 éve a reptér himnusza

Máté Péter és S. Nagy István ikonikus szerzeménye már 40 éve a repülőtér himnuszaként idézi meg Magyarország kapujának forgatagát, sokszínűségét, az utazás előtti izgalmakat, a kultúrák találkozását, a repülés szabadságát.

Újrahangszerelték a slágert

A dalnak tavaly készült el egy modernebb, energikusabb újrahangszerelt változata, amelyben Balázs Klári is közreműködik. Ezt az új hangszerelést követte most az új videóklip.

Valóra vált álom

„Nekem ez álmom volt, mondtam is a feleségemnek, Balázs Klárinak, hogy Klárikám, de jó lenne, de szép lenne, ha felfigyelne erre a dalra a budapesti repülőtér, hiszen olyan népszerű kezd lenni ez a dal” – mesélte Korda György. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a gödöllői buliről készült videó

Kiemelt kép: Kordáék és a rajongók Gödöllőn – Forrás: Facebook/Gémesi György hivatalos oldala