Érd polgármestere szuperaktív a Facebookon. Ha kell munkagödörből jelentkezik, potenciális miniszterelnökökkel tárgyal, aztán táncol az utcán. Saját bevallása szerint imád beszédeket mondani és felszólalni, most mégis visszafogja magát egy fontos eseményen, mert nem akarja, hogy az a nap “unalmas és izzadtságszagú” legyen. Erről előre szólt, azt is elmondta miért döntött így.

Munkagödörben a polgármester

Érd ellenzéki polgármestere, Csőzik László a minap egy munkagödörben sétált és erről videót is készített. Az agglomeráció legnépesebb településének a vezetője örömmel jelentette be az 1 km hosszú járda építését, majd beharangozta, hogy nemsokára nyilvánosságra hozzák az aszfaltozási program részleteit is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Murvás utcák Érden

Az utcák aszfaltozása Érd egyik legfontosabb kérdése. A 70 ezres város útjainak egy része ugyanis murvás, poros. Az érdiek tehát joggal vannak kiakadva azokra a városvezetőikre, akik évtizedek óta nem oldották meg ezt a problémát. Egyesek szerint Csőzik polgármester elődjének a bukását is részben a murvás utcák és az aszfaltozás ígérgetése okozhatta.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Hírértékű járda

Csőzik László immár két éve polgármester, halad ugyan az aszfaltozás, de az utcák egy része még mindig murvás, az 1 km járda építésének tehát hírértéke van Érden, így a polgármester személyesen jelentette ezt be ezt az eseményt.

Csőzik László a járdaépítésen

Forrás: Facebook/Csőzik László

Önkritika a Facebookon

Érd Facebookon nagyon aktív polgármestere önkritikát is gyakorolt a közösségi oldalon. Bevallotta, hogy ő is azok közé a politikusok közé tartozik, akik szeretnek beszédeket mondani, felszólalni. Egy posztjában az is elárulta, hogy ennek ellenére az idei október 23-i ünnepen nem fog beszélni. Mint fogalmazott: nem akarja, hogy “unalmas és izzadtságszagú” legyen a megemlékezés. A polgármester “fancy és trendi” ünnepet akar.

Csőzik László táncol az utcán

Forrás: Facebook/Csőzik László

Jó barátok

Csőzik László közösségi oldaláról kiderül, hogy az ellenzéki előválasztás mindkét szereplőjével, Dobrev Klárával és Márki-Zay Péterrel is találkozott, utóbbiról a győzelmét követően azt írta: „Péterrel évek óta jó barátok vagyunk”.

Sokat tudna segíteni

Az érdi polgármester hozzáteszi: „Péter átérzi a gondjainkat, ismeri a fejlesztési elképzeléseinket, sokat tudna segíteni, ha 2022-ben az általa vezetett ellenzéki lista győz.”

Felesége lehet az országgyűlési képviselő

Érd polgármestere nem alaptalanul optimista. Felesége győzött az előválasztáson, Bősz Anett lesz a kormánypárti jelölt kihívója a 2022-es parlamenti választásokon. Ha országgyűlési képviselő lesz a felesége és Csőzik László barátja miniszterelnök lesz, akkor Érdre nagy pénzeső érkezhet. Ide kapcsolódik: Kampányhajrá Érden: az ellenzék Karácsony Gergelyt, a Fidesz Zalatnay Cinit vetette be

Csődbe mehet Érd

Érdnek szüksége van forrásokra ugyanis csődbe mehet a város. Erről szeptember elején beszélt Csőzik László. Ebből akkora balhé volt a helyi képviselő-testületi ülésen, hogy a polgármester bepöccent, másnap pedig elnézést kért a Facebookon a viselkedése miatt. Csőzik Lászlót az elmúlt hetekben többször is kereste a BudaPestkörnyéke.hu hírportál, de az olvasóink számára nem volt mondanivalója. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csőzik László – Forrás: Facebook/Csőzik László