Volt meglepetés jó néhány Buda környéki építkezésen. A rendőrök a társszervek bevonásával idegenrendészeti ellenőrzést tartottak, Budajenőn és Telkiben, illegálisan dolgozó munkásokat kerestek.

Közbiztonsági akció keretében idegenrendészeti ellenőrzést tartott a Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrse 2019. február 26-án 10 óra és 14 óra között.

Keress gyorsan sok pénzt, gyere hozzánk hirdetésszervezőnek! Rendkívül magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

Az akcióban a rendőrökön kívül a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, a Munkaügyi Felügyelet és a helyi közterület-felügyelők vettek részt, akik a megye két településén Budajenőn és Telkiben ellenőrizték az építkezéseken dolgozó külföldi vendégmunkásokat. A cél a külföldiek jogszerű tartózkodásának ellenőrzése volt.

Az akció keretében a rendőrök és a társszervek 4 építkezést és 16 személyt ellenőriztek, akikről megállapították, hogy jogszerűen tartózkodnak az országban. Az ellenőrzés során a hatóságok mindent rendben találtak – írja a Police.hu

Kapcsolódó cikkek:

Már épül a jövő Kelenföldje, modern Budapest lesz a javából!

Kiemelt kép: A rendőrség helyszínen készített felvétele