Megszülte, majd egy bokros területen, magára hagyta újszülött csecsemőjét egy gödöllői nő. Emberölés kísérlete miatt emeltek vádat ellene.

Titkolta terhességét

A nő 2018 őszén esett teherbe, de a szülésre, illetve a gyermeknevelésre semmilyen módon nem készült fel, és az állapotát igyekezett titkolni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Sétálás közben indult meg a szülés

A terhesség 32-33. hetében gödöllői otthonából sétálni indult és útközben érezte, hogy megindult a szülés. Ekkor egy két utca közötti, füves területre ment, ahol egy bokor takarásában megszülte a gyermeket, akit azután magára hagyott.

Egy járókelő találta meg a csecsemőt

A BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy a rendőrök állampolgári bejelentésre mentek ki a Gödöllőhöz tartozó Máriabesnyőn a Sztelek Dénes utca mögötti füves területre.

Nem sokon múlott a csecsemő élete

Egy férfi talált rá az újszülöttre, aki azonnal mentőt hívott. De testhőmérséklete így is már csupán 26 fok volt. Ha nem találják meg, egy-két órán belül meghalt volna.

Ezeket a cikkeket is neked írtuk!

Megtalálták az édesanyát

Még aznap este, a rendőröknek sikerült azonosítani a csecsemő édesanyját. Máriabesnyői otthonába fogták el a 28 éves nőt.

Vádat emeltek ellene

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség vádat emelt az anya ellen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt – áll a közleményben.

Ne hagyd ki ezeket sem!

Kiemelt kép: illusztráció