Ahogyan arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt tragikusan fiatalon meghalt a Megasztár egykori felfedezettje Kandeh Evelyne. Az énekesnőt most helyezték végső nyugalomra, Budapesten, a Farkasréti temetőben. A temetésen sajnos nem lehetett ott az édesapja, a 37 évesen elhunyt Evelyne-t a barátai búcsúztatták el.

Október közepén történt a tragédia

Evelyne halálhíréről lapunk is beszámolt még október közepén, a tragédiáról elsők között Tóth Vera adott hírt, a két énekesnő a Megasztár első szériájában ismerkedett meg egymással. Akkor még nem lehetett tudni, mi okozta a fiatal tehetség halálát, ám nem sokkal később kiderólt: tüdőrákja volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hosszú harc a rákkal

A Blikk a szomorú eset kapcsán azt írja, Evelyne harca több mint egy évvel ezelőtt kezdődött a rákkal, s sokáig úgy tűnt, hogy optimista hozzáállásával legyőzheti a gyilkos kürt. Bátran csinálta végig a kemoterápiás kezeléseket, életkedvét pedig egy pillanatra sem veszítette el, azonban a betegség végül erősebbnek bizonyult, Evelyne szervezete pedig október közepén feladta a küzdelmet.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Édessapja nem tudott eljönni

A temetésére a budapesti Farkasréti temetőben került sor, a szertartásra sajnos az édesapja nem tudott eljönni, ugyanis ő a távoli Sierra Leonéban él, és nem volt pénze hazautazni, továbbá a koronavírus miatt kialakult helyzet sem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. EZ IS ÉRDEKELHET: Megtört szívvel búcsúznak a Megasztár egykori zsűritagjai és versenyzői Kandech Evelynetől – Megható sorokkal emlékszik Oláh Ibolya és Soma Mamagésa is

Ekkor találkoztak utoljára

Mint ismert Eveleny és az édesapja utoljára egy műsorban találkoztak egymással, amikor is Vujity Tvrtko segített neki felkutatni az édesapját, majd a kiutazásban is támogatta a lányt.

Édessanyja néhány éve hunyt el

Evelyne édesanyja néhány évvel ezelőtt hunyt el, a lap úgy tudja szintén betegséggel vívott, hosszú harc után. Evelyne geyébként egy interjúban beszélt arról pár évvel ezelőtt, hogy az anyukája miatt változtatott az életmódján, a halála után pedig az énekesnőnek gyakorlatilag senkije nem maradt.

Gyűjtést szerveztek a barátok

Evelyne-nek nem volt olyan családtagja sem, aki magára tudta volna vállalni a temetés költségeit, éppen ezért az interneten szerveztek gyűjtést a barátai, hogy összeszedjék a pénzt. Ez végül sikerült, így pedig teljesülhetett Evelyne végakarata is, vagyis, hogy az édesanyja mellé temessék el. KAPCSOLÓDÓ: A szív megszakad: betegen, nem sokkal a halála előtt beteg gyerekeknek gyűjtött Kandech Evelyne

A Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra

Az énekesnőt egy rövid szertartás keretein belül búcsúztatták el a Farkasréti temetőben, nem sokkal Oszter Sándor temetését követően. A szertartáson a Szent János evangéliumból olvasott fel részletet a pap, majd meghintette szentelt vízzel az urnáját. Mielőtt végső útjára kísérték volna, a közeli barátok egy utolsó dallal búcsúztak tőle, amit latinul énekeltek, írja a lap.

Búcsú

Evelyne-ről Vujity Tvrtko is megemlékezett a közösségi oldalán, posztjában azt írta: “Most már tényleg a szivárványon túl énekelsz Anyukádnak, és a Mennyországban élőknek. Isten Veled, Drága Evelyne” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Kandeh Evelyne – Forrás: