Olyan új bónuszrendszert vezetett be a futárok teljesítményének jutalmazására a budapesti online szupermarket, amivel akár havi egymillió forint fölött is kereshet, aki jól dolgozik. Ez azt jelenti, hogy akik jól teljesítenek, több mint két és félszer annyit vihetnek haza, mint az átlag.

Új bónuszrendszer

A Kifli.hu kőbányai raktárából az első futárok már hajnali öt órakor útra kelnek és bejárják a várost. Munkájuk és elkötelezettségük jutalma a vállalat által kidolgozott új bónuszrendszer, amellyel elismerik az extra erőfeszítéseket. A cég szerint nettó 1 millió fointot kereshet havonta az, aki odateszi magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Figyelemre méltó

Ez már csak azért is figyelemre méltó összeg, mert a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbbi adatközlése szerint idén augusztusban 555,9 ezer forint volt a bruttó átlagkereset, 15,2 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A nettó átlagosan 383,5 ezer forintra jött ki a nyár végén. Ez hasonló mértékű, 15,1 százalékos növekedést tükröz, ugyanakkor 1 százalékos reálbér-csökkenést is mutat a KSH-adat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Túránként 12 cím

A Kifli-futárok tehát több mint két és félszer annyit vihetnek haza, mint az átlag. A futárok túránként átlagosan 12 címet teljesítenek, személyes kapcsolatot teremtve a Kifli és a vásárlóink között. A dolgozók a megbecsülés jeléül nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért, és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a »vendéglátós hétvége« kihívást.

Bővíteni szeretnének

Az online élelmiszer-kiskereskedő jelenleg több mint 500 futárból álló állományát idén még akár 100 munkatárssal bővítené. Gabriel Makki ügyvezető szerint a futárok a vásárlók elégedettsége iránti elkötelezettség arcai.

Jó teljesítmény, sok pénz

„Az ő munkájuk a sikerünk gerince. Ezzel az új bónuszrendszerrel egy olyan jövőt képzelünk el, amelyben azok a futárok, akik folyamatosan kiemelkedően teljesítenek, jelentős mérföldkövet meghaladó bevételt érhetnek el. Ez nem csak jutalom, ez befektetés egy tartós együttműködésbe” – nyilatkozta az Indexnek az ügyvezető.

Tényleg jól keresnek

A lap érdeklődésére a vállalat azt is közölte, hogy a futárok mintegy 30 százaléka keres nettó 800 ezer forint felett és hozzávetőleg a 6 százalékuk lépi túl a bűvös havi nettó 1 millió forintot. 

4 millió kiszállítás

A Kifli.hu 2019 decemberében kezdte meg működését azzal a határozott céllal, hogy minőségi ételeket és szolgáltatást biztosítson Budapesten és a környező településeken. A cég gyorsan népszerű lett a főváros és vonzáskörzetének utcáin, a kiszállított rendelések száma 2023 júniusában már a 4 milliót is meghaladta.

Toboroz a BKV

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy folyamatos toborzást tart a BKK a jegyellenőri és utaskoordinátori pozíciókra. A rugalmas munkavégzés ígérete mellett egy jegyellenőr havonta 385 000 forintot kaphat, akár végzettség nélkül is. Ugyanakkor érdemes végiggondolni, hogy vállalni kell a munkával együtt járó kellemetlenségeket is, már, ami például a büntetések kiszabását illeti.  

Biztató mondatok

„Fontos számodra a kiszámítható munkaidő, a stabilitás, a korrekt bérezés és juttatási csomag? Csatlakozz hozzánk, és érezd Budapest pulzusát! Várunk csapatunkba!” – ezekkel a mondatokkal toboroz jegyellenőrző és utaskoordinátor pozícióba embereket a BKK. 

Atrocitások és huzat

A jegyellenőri munkakör sokszor jár atrocitásokkal. Előfordul, hogy a huzatban kell ügyelni és ellenőrizni az utasok jegyeit, és az sem ritka, ha olyan kellemetlen szituációkat is meg kell oldani, mint amikor valakit meg kell büntetni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: belehúzott a kifli.hu. Fotó: kifli.hu