Magyarországon is megrendezésre kerül a nemzetközi versenysorozat, a Miss Influencer. Kiderült, kik az esélyesek a díjra és a nyereményre.

Nem kellett hatalmas követőtábor az induláshoz

Szorcsik Viki, a hazai Miss Influencer szépségverseny műsorvezetője részleteket árult el arról, hogy milyen feltételekkel lehetett indulni. Olyan 18 éven felüli magyar állampolgárok jelentkezését várták, akik legalább 10 ezer követővel rendelkeznek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Komoly jutalmat kap az első helyezett

A hazai Miss Influencer győztese 5 millió forintot és egy dubaji álomutat kap. A rendezvény gyémánt támogatójának felajánlásából egy éves használati jogot kap a nekik legjobb tartamat gyártó influenszer egy elektromos FIAT 500-as gépjárműhöz.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sok a jelentkező

Rengetegen jelentkeztek, köztük számos híresség is. Az első forduló már le is zajlott. A Miss Influencer Instagram oldalán már kihirdették a továbbjutókat.

Ők a legnagyobb nevek

Opitz Barbara énekesnő mellett Gáspár Virág és Molnár Gusztáv volt párja, Fazekas Vivien is megtalálható az indulók között. Az egykori Survivor-versenyző, Németh Zsófia valamint VV Anita is a kiválasztottak között van. Szarvas Andi neve más versenyekről lehet ismerős.

Kiderült, kik a zsűri tagjai

A zsűri tagjai között két nő és három férfi található. Vasvári Vivien és Kabát Péter képviseli a nőket, Balogh Levente, Kabát Péter és Csuti, azaz Szabó András képviseli a férfiakat.

Ezek is érdekelhetnek!

Így zajlik a verseny a továbbiakban

A rendezvény honlapjáról kiderül, hogy most kezdődött az első kampányidőszak. A 100-as listát hamarosan 50-esre fogják szűkíteni, majd a második kampányidőszak veszi kezdetét. Ezt követően kiválasztják a top 15 influenszert.

Ezután már élesedik a verseny

A 15 influenszer egy felkészítő táborban vehet részt. Végül 12 fősre szűkítik a listát, ők kerülnek be a döntőbe. A Döntő Mega Show május közepén esedékes.

Amit a rendezvényről tudni kell

A Miss Influencer az első influenszerek számára kiírt szépségverseny és tehetségkutató. A résztvevők nem csak versenyeznek egymással, hanem piacvezető márkákkal dolgozhatnak együtt. A szervezők számára fontos az is, hogy a közösségi média felhasználók jövő generációját is oktassák.

Ez a Miss Influencer célja

A szervezők azt írják honlapjukon, hogy szeretnék újra definiálni az influenszer szó jelentését. Céljuk, hogy a legnagyobb nemzetközi influenszer versenyt építsék fel. Ezen felül a támogatóikat össze kívánják kötni egy óriási, még fel nem fedezett célközönséggel. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Opitz Barbi – Forrás: Instagram