Súlyosan megsérült az a férfi, akire Gazdagréten támadtak rá. Egy tudósító hatalmas vérfoltot fotózott a helyszínen.

Péntek délután történt

Egy viperával felszerelkezett banda támadt péntek délután egy férfira Budapesten a 11. kerületben. Egy 40 év körüli férfi hagytak helyben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így történhetett az eset

A Metropol számára szemtanúk számoltak be arról, mi történt. Úgy vélik, hogy az áldozat munkába érkezhetett. Közvetlenül azt követően támadták meg, hogy a férfi leszállt egy buszról.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A dohányboltban dolgozott

A férfi a közeli dohányboltban dolgozott. Egy bankautomata is volt a támadás közelében, elképzelhető, hogy betenni vagy kivenni akart pénzt az áldozat. A rendőrség a helyszínelés idejére az automatát is lezárta.

Brutális támadás volt

Arról, hogy nem csupán néhány ütés történt, a helyszínen készült felvételek árulkodnak. A Metropol tudósítója lefotózta a bántalmazás nyomait. A földön egy hatalmas vértócsa nyomai emlékeztettek a támadásra.

Az esetről készült fotó

Ezt mondta a szomszéd üzletben dolgozó

A dohánybolt két másik alkalmazottját is bevitték kihallgatásra a rendőrök, mondta a lapnak a szomszédos üzletben dolgozó személy. Egyelőre rejtély övezi, hogy mi volt a támadók indítéka.

A rendőrök sem árultak el részleteket

Pénteken 12:28-kor érkezett bejelentés a támadásról a rendőrökhöz. A férfit kórházba vitték, a nyomozás pedig ismeretlen tettes ellen folyik. A vád felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság, jelenleg is gyűjtik az adatokat a zsaruk.

Ezek is érdekelhetnek!

Az áldozat munkatársa sem érti, mi történhetett

A megvert férfit egy fiatal lány helyettesítette a munkahelyén. Megpróbálta felhívni kollégáját, de nem érte el. A nem érti, miért támadhattak rá, szerinte az áldozat “a légynek se tudna ártani”.

Nem tudnak róla, hogy lettek volna haragosai

A lány úgy tudja, nem volt rosszban senkivel a férfi. Úgy tudja, van családja, akik valószínűleg ugyanúgy aggódnak érte, mint ő maga. Egyelőre csak remélni lehet, hogy maradandó egészségkárosodás nélkül felépül a bántalmazásból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív