Két autó ütközött össze kedden a Frangepán utca és Teve utca kereszteződésében. A 13. kerületi balesetet egy autós kamerája vette fel.

Durva csattanás

Egy kék és egy fehér autó ütközött össze a 13. kerületben. Valószínűleg az előbbi nem adott elsőbbéget telibe verte a másikat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még sokáig nem állt meg az egyik autó

Az esetet a Bp-i Autósok Közössége töltötte fel a Youtube csatornájukra. A videóban az az érdekes, hogy a balesetet okozó autó még majd 20 másodpercig gurul szembe a karambolt rögzítő autóval, amelynek vezetője kénytelen hátramenetbe kapcsolni.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Ezért nem tudott megállni

Mint kiderült a sérült autó számítógépe mindent blokkolt, így a fékpedál sem működött. Állítólag a sofőr vidékről érkezett a fővárosba, ezért nézte be a kereszteződést.

A videó

A balesetről már tegnap beszámoltunk

Kigyulladt egy kamion az M1-es autópálya 40-es kilométerénél

Bicskénél, a Győr felé vezető oldalon történt az eset. A járműben csak a vezetője utazott. A bicskei önkormányzati és az önkéntes, a tatabányai hivatásos és a banai önkéntes tűzoltók három vízsugárral megfékezték a tüzet, amelyben a kamion fülkéje és a pótkocsi egy része égett ki. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Reggeli budapesti baleset

Összeütközött két gépkocsi a XXIII. kerületben, a Grassalkovich út és a Hősök tere kereszteződésénél. A baleset miatt forgalmi akadály volt az érintett kereszteződésben.

Az éjszaka a 4-6-os villamos vonalán volt baj

Délben történt

Egy autóbusz és két személyautó ütközött össze a XII. kerületi Krisztina körúton, a Maros utca közelében. Forgalmi akadályt okoznak a járművek.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK