A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy csaknem 300 millió forintért árulja Diósdon található luxusotthonát a népszerű műsorvezető, Sebestyén Balázs. Az RTL népszerű arca és a Rádió1 műsorvezetője 14 évvel ezelőtt vásárolta meg az ingatlant, akkor 100 millió forintért. Balázs most elárulta, miért döntöttek úgy, hogy megválnak szeretett otthonuktól.

Áruba bocsátott luxusotthon

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy csaknem 300 millió forintért árulja Diósdon található luxusotthonát a népszerű műsorvezető, Sebestyén Balázs. Az RTL népszerű arca és a Radio1 műsorvezetője 14 évvel ezelőtt vásárolta meg az ingatlant, akkor 100 millió forintért. A négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres álomotthont akkor vásárolta Balázs és a felesége, amikor megszületett első gyermekük, Benett. A ház megvételéről Balázs korábban így fogalmazott: „Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hitelt vettek fel

„Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is” – magyarázta évekkel ezelőtt Balázs.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felismerte a házat

Blikknek most azonban arról számolt be egy olvasó, hogy a népszerű tévés eladja a házát. „Véletlenül akadtam a hirdetésre, mert saját részre keresek ingatlant. Az adott ház több cikkben is szerepelt már, így felismertem.”

Több is kép van

Az ingatlanokkal foglalkozó oldalon valóban több kép is szerepel a házról, ezek alapján tényleg rá lehet ismerni Balázsék otthonára, ugyanis a falakat családi fotók díszítik, sőt Balázs felesége, Viki is posztolt korábban olyan helyről az ingatlan területén, ami a hirdetésben megosztott képeken is felismerhető.

Balázs nevén van

Az interneten bárki számára elérhető tulajdoni lap tanúsága szerint az ingatlan Balázs nevén van, feltehetően még hitel is van rajta. A ház egyébként valóban luxuskategóriás, 2008-ban elnyerte Az év háza díjat, minden bizonnyal okkal.

Wellness-szoba, szauna

A portál olvasója ugyanis érdeklődött a paramétereket illetően és megtudta, a ház egyedi tervezésű, ami szakmai berkekben is méltán elismert. Hely is van benne bőven, sőt wellnes-szoba és szauna is található benne, a szobák pedig rendkívül tágasak.

Impozáns környék

Ha mindez nem volna elegendő, akkor fontos kiemelni, hogy a környék is igencsak impozáns, csendes, családi házas övezetben helyezkedik el, ahol alig van autós forgalom.

Baj lehet?

Mindezeket összevetve jogosan merülhet fel a kérdés, miért akarják Balázsék eladni az otthont, amiért annak idején annyira küzdöttek. Egyes feltételezések szerint a házasságukkal lehetnek problémák, mert bár Balázs és a felesége, Viki tudatosan kerülték a médiamegjelenéseket, az utóbbi időben szárnyra szöktek a pletykák, hogy valami nem stimmel a felek között. A téma kapcsán Balázsék egyelőre semmit nem nyilatkoztak, nem kizárt, hogy ez így is marad.

Megszólalt a sztárműsorvezető

A hír megjelenése után megszólalt Sebestyén Balázs. Az RTL sztárműsorvezetője megerősítette az információt: valóban árulja a házat, és azt is elárulta, miért döntött úgy a család, hogy megválnak attól a háztól, amelyben oly sok emléket gyűjtöttek.

Felesleges kombinálni

„Teljesen felesleges kombinálni, nagyon egyszerű oka van annak, hogy áruljuk a házat. Belevágtunk egy építkezésbe, amit most fejezünk be, kész vagyunk. Közelebb költözünk a gyerekek iskolájához, mert másfél órát utaztak reggelente. Nagyon szeretjük ezt az iskolát és szerettük volna, hogy közelebb legyenek hozzá, így kevesebbet kell autóban tölteniük. Szimplán ezért döntöttünk úgy, hogy eladjuk ezt az ingatlant” – mondta Sebestyén Balázs a lapnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs. Fotó: archív