Két autó teljesen, további kettő pedig részben kiégett egy szálló mélygarázsában Balatonfüreden, a Széchenyi István utcában. A tűzoltók óriási erőkkel vonultak a helyszínre, szerencsére megfékezték a lángokat a füredi mélygarázsban.

Szállodában volt a tűz

A város önkormányzati tűzoltói mellett a veszprémi és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre. Az egységek kiürítették a mélygarázs melletti két apartmanházat, amelyeket negyvenhárom ember hagyott el ideiglenesen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oltják a lángokat a mélygarázsban

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Jól dolgoztak a tűzoltók

A tűzoltók már eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik – jelentette a katasztrófavédelem. A Széchenyi utca Balatonfüreden lényegében a Tihany felőli szállodasor – írja a BalatonKörnyéke.hu hírportál.

Ennek a szállodának a mélygarázsában volt a tűz

Budapesten is felcsaptak a lángok

Hétfő reggel kigyulladt egy lakatlan ház a 3. kerületben. A kétszáz négyzetméteres, faszerkezetű épület fele része égett a Mély utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.

Idióta anya Vácon

Az elsők között írtuk meg itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy árnyék nélküli parkolóban hagyta egy váci édesanya az autóját úgy, hogy kislánya benne ült. Az asszony bement vásárolni, a gyereket pedig bezárta a kocsiba. A járókelők figyeltek fel a gyerekre, aki üvöltött az autóban.

Üvöltött az autóban

A kislány dörömbölt és teli torokból üvöltött, ezt egy szemtanú videóra is vette, és később feltöltötte a Facebookra. Ezután indított eljárást a rendőrség, mert bejelentést senki sem tett. A szemtanú egyébként próbált segíteni a kislánynak, de az autó zárva volt, mire pedig indult volna, hogy bemondassa a hangosbemondóba, jöjjenek már és engedjék ki a gyereke, az anya visszaért.

Nem akart kiszállni a kislány

Az asszony a kihallgatásán elismerte, valóban egyedül hagyta gyermekét, elmondása szerint előzőleg összevitatkoztak, lánya duzzogott és nem akart vele menni egy üzletbe. Az anya azt mondta a rendőröknek, hogy adott neki egy félliteres ásványvizet, rázárta a kocsit és ott hagyta. Kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást indított a rendőrség az anyával szemben.

Halálos tűzesetek a múlt héten

Meghalt egy középkorú nő Budapesten a 6. kerületben egy Szív utcai társasház kigyulladt lakásában. A tűz az épület harmadik emeleti lakásában keletkezett; egy szekrény, a parketta, valamint a bejárati ajtó kapott lángra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mire számíts, most a Balatonnál?

A Balatonnál gyenge légmozgás várható, de alapvetően napos, strandidőre számíthatunk, csapadék nélkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32-33 fok körül várható, estére pedig 25-26 fok köré hűl le a levegő. A víz Siófoknál 26-27 fokos. A Balatonkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiégett autó a füredi mélygarázsban – Forrás: Katasztrófavédelem