Nagyon úgy tűnik, nem mindenki került ünnepi hangulatba. Kiderült, hogy több fiatalkorú áll a bűncselekménysorozat mögött.

Szombat reggel kaptak bejelentést a rendőrök

A zsarukhoz december 24-én szombaton futott be az első értesítés, hogy a főváros nyolcadik kerületében több tucat utcán parkoló kocsi üvegét betörték. Az elkövetők nem válogattak, egymás után zúzták be a kocsik ablakait. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt vandálkodtak

Budapesten a Bérkocsis, a Tolnai Lajos valamint a Somogyi utcákban több tucat gépjármű ablaküvegét törték be. A rendőrök információi szerint 36 autót rongáltak meg az elkövetők. Az ügy kapcsán nyomozás indult.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezen a környéken történt

Erre jutottak a nyomozók

A józsefvárosi rendőrök a bűncselekmények elkövetésével három fiatalkorút gyanúsítanak. Egy 12 és egy 13 éves fiút, továbbá egy 14 éves lányt hoztak összefüggésbe az autók megrongálásával. Még aznap el is fogták őket.

Ezek is érdekelhetnek!

Itt csípték fülön őket

December 24-én 14 óra környékén a Nyugati téren fogták el őket. Előállították őket a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságon. Az elszámoltatásuk megkezdődött, de hogy milyen büntetésben részesülnek, arról még semmit sem lehet tudni.

Felkerült egy videó is az esetről

Az egyik közösségi oldalra felkerült egy videó is az esetről. A feltöltő felvételein látszik, hogy egy autót sem hagytak ki az elkövetők, sorban mindegyik ablaküvegét betörték. A videót eddig több mint 700 ezren nézték meg.

Többen is levideózták, mi történt

A videót megosztó személy szerint vele együtt mások is felvették, hogy mi történt az autókkal. A háttérből behallatszik, hogy valaki hívni akarja a rendőrséget. Egy ingerülten kiabáló személy hangját is lehet hallani.

Az oldalsó ablaküvegekre mentek rá

Az elkövetők gyorsan hajthatták végre a bűncselekményt. Az út mentén parkoló autóknak azon ablakait törték be, amelyek az utca felőli oldalon helyezkedtek el. A szélvédőiket látszólag sértetlenül hagyták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az eset után készült videó

@csucsa29

ilyen nincs nesze neked 8 kervalaki meg vadult 

♬ eredeti hang – Martin ford

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív